Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megváltoztatom eddigi...

Ha megváltoztatom eddigi életemet, van arra esélyem, hogy mégsem kapom vissza a gyerekem?

Figyelt kérdés
sajnos úgy alakult hogy a 7 éves lányomat elvették tőlem. külföldre jártam ki erotikus munkát végezni , havi rendszereséggel. egyik alkalommal mikor nem voltam otthon, az élettársam vigyázott a gyerekre... gyerekemet korházba szállitották, de mivel én nem voltam ott, így anyukámnak nem adták oda a gyereket, mert sajnos nem írtunk meghatalmazást...így a gyerek apját felkeresték, aki elment a gyámügyre és kérelmezte h az ő anyukájánál legyen a gyerek elhelyezve. mivel én nem tudtam megjelenni, ez így is történt. most sajnos az van ellenem, hogy 1. a gyerekemet felügyelet nélkül hagytam, 2. erotikus munkát végzek külföldön 3. ezáltal a suliba is voltak sajnos lemaradások, hiányosságok...én azonnal hazaköltöztem vidékre, munkát vállaltam, már nem járok ki külföldre. 5 hónapos terhes vagyok. mire biroságra kerül a sor, és mire megjön az ítélet, addigra már nevelni fogom a másik gyermekemet. ha bebizonyítom hogy jó anya tudok lenni, van esély h mégse kapjam vissza a lányomat??
2013. febr. 24. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Tudod, aki ilyen "munkát" végez, az ne akarjon gyereket nevelni!!! Milyen példát mutatsz neki? A helyedben örülnek, ha a következö gyereket nem veszik el töled, ha rajtam múlna, nem lehetne veled.
2013. febr. 24. 16:25
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Mindig van esèly bizonyìtani, sose kèsõ változtatni ès a fõ cèl mindig az hogy az anyánál legyen a gyerek. A szentfazèkokkal meg ne törõdj, az urigazdag picsukák sose fogják megtudni milyen nyomorogni ès túl nagyra tartják a satnya gyarló testüket. Változtass ès minden renbe jön csak tarts ki.
2013. febr. 24. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Nézd ,szerintem te igy teremtetted meg a gyermeked anygai biztonságát, és nem volt felügyelet nélkül a gyermek, mert az élettársad vigyázott rá. Változtattál az életeden, probáld meg a bíróságon visszaszerezni a gyermeked.
2013. febr. 24. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Szoritok neked, hogy visszakapd!
2013. febr. 24. 17:08
 5/13 A kérdező kommentje:
igen, sajnos nem voltam jó anya, mert egy hónapban 10 napot nem voltam a gyerekem mellett. De a többi 20 napban igen..és tudod milyen érzés az amikor mindent meg tudsz venni a gyerekednek és látod hogy örül? És egy olyan környezetet tudsz varázsolni neki, amiről más csak álmodozik? 3évig szoptattam ezáltal rondák a melleim...terhességi csíkjaim vannak, de én megsem plasztikáztattam magam...nem magam miatt jártam külföldre...nekem is rossz volt mikor napokig nem láttam a lányomat. Eddig a kevés pénz gyerekkel vagy a sok pénz gyerekkel közül választottam, nem látva annak hatalmas veszélyeit... de most kevés pénz gyerekkel és sok pénz gyerek nélküli kérdésben, egy percig sem gondolkoztam!!
2013. febr. 24. 17:19
 6/13 A kérdező kommentje:
sajnos mivel nem hatalmaztam meg senkit írásban, így ez annak számít hogy felügyelet nélkül maradt a gyerek. :(
2013. febr. 24. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Hát kedves első,szerencsére nem rajtad múlik...

Szerintem keress egy jó ügyvédet(sok pénz),és tartsd a kapcsolatot a kislánnyal addig is mindenképpen.Kívánom,hogy sikerüljön visszakapnod őt!

2013. febr. 24. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Igen elképesztö, hogy ma Magyarországon ha valaki k-vának áll, az dicsöség, és követendö példa. Olyan NINCS, hogy valakinek semmi más lehetösége sincs megélni, aki ezt állitja, az ugyanolyan alacsony erkölcsi szinten van, mint a kérdezö.

Mielött megint okoskodna valaki, éveken keresztül egyedül neveltem két gyereket, méghozzá úgy, hogy sem szülök, sem az apa nem támogatott, mégsem mentem el utcalánynak. Nem kerestem sokat, éppen csak elég ennivalónk volt(föként a gyerekeknek), de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen züllött életet éljek és ezt lássak a gyerekeim.

Mert meg ha kicsik is, az ilyesmi nem marad titokban, és egyetlen gyereknek sem jó, ha tudja és másoktól is hallja, hogy az anyja prostituált.

Az ilyen kérdések és válaszok után nem csodálkozom, hogy külföldön az a hire a magyar nöknek, hogy mindegyik pénzért megkapható, és mindenféle alja szolgáltatásra hajlandó.

2013. febr. 24. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem az volt a kérdés,hogy szerinted jól tettem- e a prostinak álltam,miközben elvették tőlem a gyerekemet.Senki sem állította,hogy dicsőség az, ahogyan kereste a pénzét.Hibázott,nagyon nagyot,ez igaz,de tanult belőle,nem akar többé ilyen módon pénzt keresni,egy esélyt megérdemel!Nem belerúgni,elítélni és alázni kellene...
2013. febr. 25. 09:34
 10/13 anonim ***** válasza:
jól tettem-e,hogy... (bocs)
2013. febr. 25. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!