Ha megváltoztatom eddigi életemet, van arra esélyem, hogy mégsem kapom vissza a gyerekem?
Hát kedves első,szerencsére nem rajtad múlik...
Szerintem keress egy jó ügyvédet(sok pénz),és tartsd a kapcsolatot a kislánnyal addig is mindenképpen.Kívánom,hogy sikerüljön visszakapnod őt!
Igen elképesztö, hogy ma Magyarországon ha valaki k-vának áll, az dicsöség, és követendö példa. Olyan NINCS, hogy valakinek semmi más lehetösége sincs megélni, aki ezt állitja, az ugyanolyan alacsony erkölcsi szinten van, mint a kérdezö.
Mielött megint okoskodna valaki, éveken keresztül egyedül neveltem két gyereket, méghozzá úgy, hogy sem szülök, sem az apa nem támogatott, mégsem mentem el utcalánynak. Nem kerestem sokat, éppen csak elég ennivalónk volt(föként a gyerekeknek), de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen züllött életet éljek és ezt lássak a gyerekeim.
Mert meg ha kicsik is, az ilyesmi nem marad titokban, és egyetlen gyereknek sem jó, ha tudja és másoktól is hallja, hogy az anyja prostituált.
Az ilyen kérdések és válaszok után nem csodálkozom, hogy külföldön az a hire a magyar nöknek, hogy mindegyik pénzért megkapható, és mindenféle alja szolgáltatásra hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!