A gyermekem ebben az esetben ifjabb Kovács Imre?
Ha a férjem mondjuk Kovács Imre és születik közös gyermekünk,akinek apukája teljes nevét szeretnénk,akkor ő ifjabb?
Ezt hol tudom megkérdezni?
Szülőszobán csak mondanom kell,hogy ő ifjabb?
Máskülönben Kedves 7-es, ha megfigyeled, ha megfigyelnéd, hogy általában két tipusú ember létezik: az egyik, aki koponya az "elvont" tudományok terén (= fizika, matemateika, biológia, stb.), azok az emberek általában az élet hétköznapi dolgaiban kevésbé járatosak (tehát lehet, hogy a te szemedben szellemi szintjük alacsony). A másik tipus könnyen eligazodik a hétköznapi élet útvesztőjében, de pl. egy kétismeretlenes egyenletet nem tud megoldani, vagy éppen nem tudja a cink vegyjelét, stb. stb.
Akkor most kettejük közül melyik áll alacsonyabb szellemi szinten?
Szóval erre mondják Kedves 7-es: ne ítélj, hogy ne ítéltess!
Persze a kérdezőt védted, de egyúttal azokat a válaszolók támadtak, akik szerinted azzal foglalkoznak, hogy bizonyos szint, színvonal alatti kérdésekre válaszolgatnak.
Ezzel viszont a kérdező értelmi színvonalát pontosan te kérdőjelezted meg, és nem én!
14-es, akár idézőjelbe is írhattam volna azt a mondatot, amit imént kiemeltél. Irónia akart volna lenni, csak interneten keresztül nem ment át.
Én nem a kérdező értelmét kérdőjeleztem meg, hanem azt, hogy itt vannak olyan válaszolók, akik mindenkinél okosabbnak képzelik magukat, s lekezelően írnak választ.
Erre a mondatomra gondoltam, nem hiába van utána a mosolyjel:
"Az sokkal nevetségesebb, ha valaki folyamatosan olyan kérdésekre írogat, ami az ő szellemi képességeinek túl alacsony.:D"
Még egyszer nem a kérdező szellemi képességeit vélem alacsonynak, hanem némelyik válaszoló tartja magát többre a másiknál.
Nem gondoltam, hogy ezt valaki félreérti!:D
További szép napot Nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!