Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a jól megszervezett...

Milyen a jól megszervezett keresztelő?

Figyelt kérdés
Tapatsztalatokat kérnék! Időpont, évszak, stb kapcsolatban... mikor és hogyan érdemes? Nálatok hogy volt?

2013. febr. 20. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ősszel volt. A kis legény 3 hónapos volt akkor.

Előtte néhány héttel bejelentkeztünk a papnál és megbeszéltük az időpontot.

Aztán a nagy nap délelőttjén megint beszéltünk és délután megtartottuk a keresztelőt.

2013. febr. 20. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Májusban volt anyósomék keresztfiának a keresztelője. Szerintem évszakilag nagyon ideális volt, jó idő volt, napsütés, a mise és a keresztelő után a kisfiú családjánál volt kerti sütögetés, ünneplés nagy családi körben.
2013. febr. 20. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nyáron volt, 2 évvel ezelőtt. 2 gyerekünket kereszteltük egyszerre.

Előtte egy hónappal felkértük a keresztszülőket, nyomtattam nekik és az összes meghívott családtagnak meghívót.

Mi egy termet vettünk ki a községházán, ide vittük az ételt:

húsleves, sültek, franciasaláta, 4-5 féle sütemény, 3-4 torta, üdítők, kávé, gyümölcsök.

2013. febr. 20. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:
ezek református v katolikus szertartás szerint zajlottak? Melyik milyen? Már bocsi, csak most 1 éves lányunknak igazán jól akarom megszervezni :)
2013. febr. 20. 13:47
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, az római katolikus volt.
2013. febr. 20. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű,és nincs túl spilázva...a 3. gyerekünknek múlt héten szombaton volt,református lett.A szertartás kb. fél óra volt(11.30-12-ig tartott),utána mentünk étterembe,majd haza.Itthon már csak sütik,üdítő,és kávé volt.A 2.gyerkőcnek augusztusban volt,akkor kerti partit tartottunk.Az 1.-nek márciusban,akkor is éttermeztünk.Mi 17-20-an voltunk,olyan éttermet választottunk,ahol svédasztal van.2 órát töltöttünk ott,korlátlan étel és ital(ebben alkohol is van)fogyasztással 3500 ft/fő volt a "tarifa".Gyerekekkel pont elég is volt,aztán itthon még estig ment az ünneplés.
2013. febr. 20. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok: római katolikus
2013. febr. 20. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Római katolikus szertartás volt.

2013. febr. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!