Keresztelőre ajándék fél éves kisfiúnak keresztszülőtől?
Mit adhatnék egy olyan kisfiúnak a keresztelőjére keresztanyaként akinek mindene meg van?
A kicsinek van egy 2 éves bátyja, ő pedig el volt halmozva mindenféle játékkal, kisruhával, cipővel, egyszerűen mindenféle babaholmival. Ezt az én leendő keresztfiam mind "megörökli".
No ilyen esetben milyen ajándékot tanácsoltok? Gondoltam ki keresztmedálra, de mivel kisfiú 90% hogy nem fogja hordani később, hogy a szekrényen álljon azért meg kicsit feleslegesnek tartom :S
Meg igazából egyemista vagyok így olyan drága dolgot nem is "várnak", igaz azt mondták nem kell semmi, de hát az ki van zárva. Gyűjtögettem, szóval lesz rávaló, dehogy mit.... :S Nem tudom :(
Segítenétek?
Képes gyermekbibliát vegyél, az elejébe írj pár meleg sort!
Ez a legszebb ajándék egy keresztszülőtől, kár, hogy keveseknek jut eszébe.
Egy szép fénykép keret, vagy fénykép album!
Egy szép kereszt, amit kitehetnek a kiságya fölé, és egy kereszt levél tartó!
Kis öltöny amiben megkeresztelik.
Biblia, vagy egy fehér kis imakönyv és rózsafűzér!
Gyermekbibliára már én is gondoltam :) Jó hogy eszembejuttatad!
Könyvesboltokban árulnak igaz?
Láttam nemrégen egy szép üveg fényképkeretet, arra gondoltam bele lehetne gravíroztatni a nevét. Szerintetek butaság?
A keresztet sajnos nem tennék ki, az anyuka annyira nem vallásos.
Első vagyok. Igen, gyermekbibliákat árulnak minden rendes könyvesboltban. Több fajta is van, próbálj olyat választani, amit már korán nézegethet a pici, szóval amiben sok a kép, és röviden vannak leírva a történetek.
Ha nagyobb gyülekezetben keresztelik, akkor vélhetőleg van könyvlerakata a gyülekezetnek, onnan még jobb választani, mert talán bővebb a kínálat, és olcsóbb is.
Keresztet és rózsafüzért csak akkor vegyél, ha katolikus lesz a gyermek, protestánsoknál ez nem pálya. (nem írtad, milyen vallású lesz)
A képkeret, amit írtál, valahogy kicsit snassz, már úgy értem, szerintem az nem olyan szép emlék jellegű ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!