Három éves fiamnak nemsoká szülinapja lesz. Ajándékötletek?
Autója rengeteg van,bicaja van.Lego duplóra gondoltunk.
Ti hol veszitek a duplot,hol van jó áron?Használt is szóba jöhetne,ami jó állapotú hiánytalan.Vaterán,teszveszen már néztem.
Duplót karácsonyra szoktunk venni, mert akkor mindig van vmelyik áruházban akciósan (Smatch, Spar, Tesco)
Mi könyveken gondolkodunk (Berg Judit könyvei pl), Bambino Lük-öt szeretnék beszerezni, társasjátékot, kisvasutat gondoltam még, majd meglátjuk, mit sikerül beszerezni.
Ami még ötlet: Bilibo, játéksátor, bábkészlet, ilyesmi
egy szintén hamarosan 3éves anyukája (akinek a kérdezőhöz hasonlóan néha nincs ötlete, és főleg ideje nézelődni)
Kedves második,köszönöm a haszontalan válaszod. Természetesen tudom,hogy mire vágyik azok közül a játékok közül,amit ismer,de nincs kedvem,és semmi értelme nem lenne venni egy huszadik tűzoltó autót vagy markolót.Vagy szerinted igen?
A kérdésem azokhoz szól,akik tudnak értelmes normálist választ adni saját tapasztalatuk alapján,hogy egy három éves fiú mivel játszik szívesen,az ő gyerekük minek örült.
Remélem jövő héten ha elkezdődik a suli már nem lesz időd itt írogatni olyan témákhoz,amihez se fogalmad,se közöd,mert te tuti nem egy anya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!