Ciki így is, úgy is? Vagy nem? Tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
A szomszédunk szülésznő, amiről fogalmunk sem volt a párommal. Véletlen folytán pont ő volt az ügyeletes, amikor szültem a kisfiamat 4 hónapja. Pénz híján akkor nem tudtunk neki venni semmit (ajándékcsomagra gondoltam) eddig, de talán jövő hónapban be tudnánk iktatni egy ajándékot neki. De akkor már 5 hónapos lesz a baba. Nem ciki ennyi idő után?2012. szept. 18. 13:21
2/5 anonim válasza:
hát rám a szülésznőm 4 hónap múlva sem emlékezett, pedig fogadott volt és jó vastag borítékot kapott:)))
de mivel neked nap mint nap szembejön, így tuti nem fogja zokon venni, ha csak 5-6-10 hónap múlva köszönöd meg neki valamivel.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, engem biztos nem felejt el, a gyerekeink 1 csoportba járnak az oviban...:)
2012. szept. 18. 13:25
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Szerintem még örülni is fog neki.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy gondolom,hogy kedves gesztus,és nem az számít,hogy mikor leszel hálás.Annak idején is a természetbeni kifizetés volt a divat,amikor egy tyúk pihegett egy jó bor társaságában és nem a mikor számított.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!