Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki a vaterán...

Szerintetek ciki a vaterán ruhát venni a babáknak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
miért lene ciki max rizikos szerintem.
2012. szept. 16. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki? :) Nincs ráírva hol vetted.Én mindent ott veszek a gyerekeknek Kivéve:bugyi,zokni,cipő,bár ezekből is lehet újat kapni.De a cipőt szeretem úgy megvenni,hogy felpróbáljuk,a fehérneműk meg postával többe kerülnének mintha a boltban veszem meg.
2012. szept. 16. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért ciki? Én a babánk ruhatárának 70%-át a vaterán vettem. Persze csak minőségi bodykat, rugikat, amiket máshol nem tudok annyiért megvenni (még postával együtt sem)
2012. szept. 16. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, azt nem írtam, hogy a babaruhák többi része pedig turisak, vagy használtan vettük ismerőstől. Senki sem látja a ruhákon, hogy hol vetted őket, vagy ki hordta előtte! :) Csak oda kell figyelni, hogy szép, hibátlan állapotút vegyél!

Utolsó voltam újra

2012. szept. 16. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb. minden ismerősöm a vateráról szerzi be a babaruhákat, mi abban a ciki?
2012. szept. 16. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?!Nekem szerencsém van,még soha nem faragtam rá,holott a kisfiamnak 90%-ban onnan van a ruhatára(mind Next,George,TU)már vagy 2 éve,és a hamarosan születendő kislányomnak is megvan már vagy 5 méretnyi teljes ruhatár.Szebbnél szebb cuccok(szintén mind angol márka)amit újonnan biztos nem tudnék megfizetni...
2012. szept. 16. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert amikor az ismerőseim megtudják,hogy onnan veszek ruhát mind olyan furcsán néz rám...
2012. szept. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!