Ciki, hogy csak elég béna fényképeket vagyok képes készíteni a babámról?
Én hobbifotós vagyok, és ugye mániám a fényképezés. Imádom a szép gyerekfotókat, lányomról is jó pár készült már.
De egyszer sem gondoltam még másokról, hogy cikisek, ha nem tudnak jó képet készíteni a babájukról.
A digitális technikának köszönhetően jó sok képet lehet csinálni, és kiválasztani közüle legalább egy elfogadhatót. Azért egy olyan csak van, ami nagyjából jó, nem?
Ha meg nagyon zavar, hogy nincs jó képed a babáról, akkor kérj fel egy fotóst. Van, aki nem dolgozik drágán, és legalább lesz pár szép fotód.
Miért lenne ciki, nem egyszerű egy örökmozgót fényképezni:-) Az én fiam elmúlt két éves. Kicsi korában rengeteget fotóztuk férjem is meg én is, egy elég jó digitális géppel. Rengeteg képen elmosódottak voltak a végtagjai, meg az arca, mert folyton ficergett, de készültek jó képek is. 1,5 évesen imádta, ha fotóztuk, akkor pózolt a gép előtt, és mindig hunyorgott, akár használtunk vakut, akár nem. Most nehezen tudom fotózni, mert ha meglátja a gépet, rögtön rohan megnézni a kijelzőt, mindig el kell magyarázni, hogy még nincs kész a kép, mert nem maradt nyugton. A millió fotóból szép számmal akadnak jól sikerültek is, de a "bénákat" sem töröltem ki, meg akarom majd mutatni neki, milyen vicces képek születtek azért, mert mindig úgy kalimpált, min
t egy Durocell nyuszi. Lesz majd olyan időszak, mikor együttműködőbb lesz, addig meg ne aggódj.
500-ból egy jó akad, de havi szinten 0-1-2 jó ha van. Max. És az első félévben még bénább voltam, picur korából szinte egy sem :( újszülöttként semennyi. A gépem nem túl jó, a 30 ezres kategória, meg nem is értek nagyon hozzá.
Évente egyszer elmegyünk profihoz ezentúl, már eddig kétszer voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!