Szerintetek ciki, hogy 1 gyerek mellett takarítónőnk van?
Nem ciki egyáltalán szerintem,ha megteheted és szükségét érzed,hogy segítséget végy igénybe akkor bátran tedd meg.
A hugomnak munkahelye,mellék-vállalkozása és három gyereke van,pénzük van bőven,de őrlődött,hogy a házimunka rendre elmaradt,ezért egy nagyon kedves ismerős asszonyka jár hozzájuk ,mindenki jól jár,a hugomnak jól jön a segítség,az ismerősnek pedig nagyon jól jön a plusz pénz !
Az nem. Azt tartom "cikinek",ha egy nő megszüli a gyermeket,és semmit nem csinál (nem főz,de még csak a gyermekét is más teszi tisztába,más eteti)!
Nekem is jól jönne egy :-) de én frászt kapnék,ha más csinálná azt,amit nekem kellene,még úgy is,hogy a gyerekek mellett csak a portalanítás van elhanyagolva...
Üdv: 3 lányos,18hkm
Ha lenne rá pénzem, én is fogadnék.
Nem, nem ciki, főleg, ha a takarítás idejét mind-mind a gyerekeddel töltöd és nem henyéléssel.
Örülj neki, hogy megteheted.
Nem ciki, ha megteheted és bírod, hogy más csinálja a házimunkát, örülj neki.
Én nem bírnék egy idegenre bízni itthon semmit. Attól is frászt kapok, ha anyu itt van és nagyon segíteni szeretne és neki áll takarítani, utána hetekig keresem a dolgaimat. :))
Másrészt meg utálnám a gondolatát is, hogy idegen nyúlkál a cuccaimhoz. Én szeretem magam letudni, úgy tuti, hogy ki van fertőtlenítve a wc, tiszta a konyha stb....
De hát ahányan vagyunk annyi félék is! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!