Megpályáznád így a munkát? Majdnem 2 éves és egy 3éves gyerkőc mellett?
Tavaly elvégeztem egy óvodai dajka képzést.Most üresedés lett az oviban.Eredetileg azt terveztem,hogy a másik dada nyugdíjazása után kezdenék dolgozni(kb 2-3év).A nagyobbik ősszel kezdte az ovit (ott ahol üresedés van)a kicsi elvileg 2013.januárjában.Addig kellene azt a kvázi fél évet valahogy megszervezni,ha mondjuk megkapnám az állást.(pl egész napos bébiszitter....)
Szerencsére a férjem jól keres,nem igazán szorulunk arra,hogy én is dolgozzak-de egyrészt mindenkinek jól jön egy kis kereset,másrészt meg mégis csak munka.
Férjem nem nagyon rajong az ötletért,hogy dolgozzak,mondván a felét visszaviszed,nem vagy itthon,és csak ér munkahelyi stressz,és azt meg haza hozod.
Így megpályáznád? (ami egyáltalán nem garancia arra hogy meg is kapod az állást)
Mi az hogy én megpályáznám az tuti.
15 éve itthon vagyok 4 gyerekkel,de már pár hónapja munkát keresek én is,de még kilátásba sincs munkahely.
Most van ott a lehetőség?
És 1 év múlva mi a biztos?Mert még munkahely sincs.
ma megkérdeztem,hogy meghirdetik e az állást.azt a választ kaptam,hogy már meg van a jelöltjük.
úgyhogy a "probléma" tárgytalan lett.Bár igaz ami igaz,attól még leadhatom a jelentkezésem...
Látod ezért mondtam,hogy pályázd meg,mert még munkahely sincs.Én legalábbis nem találok,pedig gőzerővel keresem.De még van időd ne szomorkodj!
Ha lesz még valami lehetőség küld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!