Bölcsis gyerek mellett munkakeresés. Ősztől szeretném a lányom bölcsibe adni és a gyes mellett 4-6 órás munkát találni. Kereskedelmi végzettségem van. Mik az esélyeim?
Ha még nincs helyetek, akkor ne nagyon reménykedj, májusban van a beíratkozás, és mindenhol óriási a túljelentkezés. Esetleg magán-intézmény.
A kereskedelem pedig azért húzós, mert akárhová mész, váltott beosztásban leszel, így családilag kell a jó logisztika, mikor-ki hozza-viszi a kicsit.
az igazolást meg tudom oldani a bölcsihez, viszont legkésőbb októbertől veszik fel mert akkor tölti a 2őt illetve ahova szeretném vinni csak akkor van hely.
inkább az a gond hogy vesznek fel kicsi gyerekkel ill hogy lenne a beosztásom
Basszus,a gyerekemet csak úgy vették fel a bölcsibe ha munkáltatóit viszünk,mindkét szülő,és a tavaly októberben már beírattam,hogy idén szeptembertől kezdjen.
Az a gáz,hogy a kereskedelemben váltott műszakban nyomod,nem lehet csak ekkor és csak akkor menni dolgozni,na meg ha megtudják,hogy pici a gyerek már el is küldenek.Kinek kell állandóan táppénzen levő munkaerő?
Kereskedelmi végzettség,10 év tapasztalat.
Ahova iratom a gyereket nem néznek utána a munkáltatóinak.
Ha nem tudom elhelyezi esély sincs hogy melót keressek,havi 25 e gyes meg szinte semmi...
Gondoltam hogy nehéz,de próbálkozom.
Viszont ez a stílus ahogy sokan válaszolnak egy adott kérdésre elég gáz..tisztelet a kivételnek.
szerintem már most fogj neki keresgélni,küldözgetni az önéletrajzokat,interjúkra járni.Pár hónapra októberig nem lehet valahogy megoldani a kicsi felügyeletét? Nehéz munkához jutni, nem biztos,hogy pont októberben kapsz.Nyelvismereted van?esetleg valami call centerben próbálkozhatsz, ott vannak résmzunkaidős állások,bár a fizetés kicsi.
Mi a bajod a válaszokkal, szerintem mindenki normálisan írt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!