Szerintetek nem ciki?

Figyelt kérdés

A lányoméknál ebben a hónapban kezdődik majd az úszás(nem kötelező,de a lánykám szeretne járni).Van a csoportban egy kislány aki elég visszahúzódó,csak a lányommal baratkozik.(neki eü. okok miatt muszáj járni)van olyan lehetőség,hogy heti 1 alkalom,vagy heti 2.A lányom csak heti 1szer járna egyenlőre,de 2 hetente a párom nincs itthon,így a picivel télen 45 percet(ennyi ideig tart az úszás) kellenne sétálnom,és macerás lenne bevinni a kicsit babakocsi+overál ameddig levetkőztetem,öltöztetem,megszárítom a lányom haját.

Egyébként 5 perc sétára lakunk az uszodától.

A lényeg,hogy az anyuka felajánlotta,hogy segít a lányomnak öltözni,és megszárítja a haját.Szerintetek nem ciki elfogadni a segítséget?

2012. szept. 17. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki! Kedves tőle!
2012. szept. 17. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem ciki szerintem, ha nem akarná nem ajánlotta volna fel...

Beszéld meg a lányoddal hogy mi hogy lesz, ne érje váratlanul vagy ne keltsen benne ellenérzést. És találd ki mivel viszonozhatnád a segítséget ;)

2012. szept. 17. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2012. szept. 17. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Ez egy „kölcsönösen előnyös kapcsolat”, te örülsz, hogy nem kell bumliznod az úszásra, a másik anya pedig örül, mert a kislánya a te lányoddal van jóban, és szívesen segít a kis barátnőnek.
2012. szept. 17. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Úgy látom idetévedt egy lepontozó :( Én mindenkinek a zöld kezet nyomtam
2012. szept. 17. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hacsak nincs bokáig érő haja a lányodnak, szerintem +1 főt öltöztetni+hajat szárítani az nem nagy ügy, pár perc, és szerintem anyuka örül, hogy a te gyereked barátkozik az övével, azért is ajánlotta fel a segítséget. Lányod figyeljen a cuccokra, ott nem hagyjon valamit.

Majd biztos lesz eset, amikor te teszel szívességet. Örülj, hogy van egy kedves anyuka ismerősöd és fogadd el a segítséget.

2012. szept. 17. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fogadd el. Cserébe néha felajánlhatod, hogy vigyázol az ő kislányára.
2012. szept. 17. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kedves gesztus az anyukától, szerintem nyugodtan elfogadhatod. Kéz kezet mos. Az ő lányának mindig van társasága az úszáson, neked meg nem kell a kicsit hurcibálni. Kölcsönösen előnyös. Ha meg adódik rá lehetőség, hasonló szívességgel tudod viszonozni. Ilyet csak akkor ajánl fel az ember lánya, ha nem nagy fáradtság, és szívesen teszi. Nem ciki szívességet elfogadni, főleg, ha a lányod is partner ebben. Az ő szava a döntő, hogy elfogadja-e a másik anyuka segítségét.
2012. szept. 17. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
miért lene ciki segitséget elfogadni. ez tök kedves volt az anyukátol.
2012. szept. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!