Szerintetek nem ciki?
A lányoméknál ebben a hónapban kezdődik majd az úszás(nem kötelező,de a lánykám szeretne járni).Van a csoportban egy kislány aki elég visszahúzódó,csak a lányommal baratkozik.(neki eü. okok miatt muszáj járni)van olyan lehetőség,hogy heti 1 alkalom,vagy heti 2.A lányom csak heti 1szer járna egyenlőre,de 2 hetente a párom nincs itthon,így a picivel télen 45 percet(ennyi ideig tart az úszás) kellenne sétálnom,és macerás lenne bevinni a kicsit babakocsi+overál ameddig levetkőztetem,öltöztetem,megszárítom a lányom haját.
Egyébként 5 perc sétára lakunk az uszodától.
A lényeg,hogy az anyuka felajánlotta,hogy segít a lányomnak öltözni,és megszárítja a haját.Szerintetek nem ciki elfogadni a segítséget?
Nem ciki szerintem, ha nem akarná nem ajánlotta volna fel...
Beszéld meg a lányoddal hogy mi hogy lesz, ne érje váratlanul vagy ne keltsen benne ellenérzést. És találd ki mivel viszonozhatnád a segítséget ;)
hacsak nincs bokáig érő haja a lányodnak, szerintem +1 főt öltöztetni+hajat szárítani az nem nagy ügy, pár perc, és szerintem anyuka örül, hogy a te gyereked barátkozik az övével, azért is ajánlotta fel a segítséget. Lányod figyeljen a cuccokra, ott nem hagyjon valamit.
Majd biztos lesz eset, amikor te teszel szívességet. Örülj, hogy van egy kedves anyuka ismerősöd és fogadd el a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!