4 éves kislánynak vmi ötletes szülinapi ajándék?
A dolog azért nehéz mert mindene van.Szoktam olvasgatni hogy miket írnak anyukák, de mind meg van.Pl:konyha takarító eszköz, babakocsi,kirakók, legok, geomag, nyomda, könyvek(rengeteg)gyurmák, gyöngyök(fűzős, vasalós)tranbulin, v-smile, kifestők, ceruzák, filctollak, bicikli, memória kártyák, my little póni, babzsákfotel....ezek mind meg vannak.
Írnátok vmit ami nincs a felsorolásban és értelme is van!!Előre is köszönöm.
Illetve még egy kérdés:Mi a neve annak a játéknak amit a tv-re kell kötni, a másik végét magunkra tenni és úgy mozog a lány a tv-ben mint én.Ezt jól körbeírtam.
Tudom, furán hangzik, mert kislány, de a lányom most kapott egy csomó játékautót, és tökre szereti őket, nagyon sokat játszik velük.
Pedig a lányom igazi kis csaj, babázós, öltözködős..
Társasok, azokkal már játszhatna.
Ja, meg a másik kedvenc: Bambino luk keress rá...
Köszönöm, de ezek is vannak.Plédünk is van, kislányos.:-(
Várok ötleteket még.
Első vagyok.
A Bambino LÜK-ről jutott eszembe:
Tessloff Babilon Logico játéka van már? Nagyon hasznos készségfejlesztő játék. Az alaptáblát, úgy mint a Bambino-nál, egyszer kell megvenni és utána bővíthető a játék még évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!