Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keresztelő utáni vendéglátás?...

Keresztelő utáni vendéglátás? Mit? Hogyan?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! A keresztelő délelőtt lesz. Utána gondolom illik meghívni a vendégeket ebédre. Otthon szeretném vendégül látni őket. Lehet ilyenkor szendvicset adni? Kicsi a lakás, és sokan leszünk, nem nagyon tudom leültetni őket asztalhoz. Kb 18 fő, és 7-8 gyerek. Vagy inkább süssek- főzzek? De mit? És mikor, hogy a mise után ne kelljen órákat várni az ebédre? Hisz délelőtt a templomban leszünk. Előre is köszönöm!

2013. jan. 4. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi éppen ezért - ülőhely és idő hiánya - inkább étterembe mentünk. Találtunk is olyan családiasat a közelben, ahová át tudott sétálni az egész "sereg" és szerintem nagyjából annyiba került, mintha én sütöttem volna (tálak voltak asztalonként + leves + vittünk sütit).

Otthonra szerintem hidegtálat és valami süteményt találnék ki. De akár rendelhettek is, vagy ha jófejek, be lehet vonni a nagymamákat és egyéb sütisütő rokonokat is a készülődésbe.

2013. jan. 4. 07:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen esetekben hidegtálakat és süteményeket szoktam készíteni. Különböző majonézes salátákat, töltött tojást, kolbásszal töltött karajt, fasírtot, sonkatekercset, sajttekercset, pogácsát, sós, vagy édes kifliket, tortát, édes aprósüteményeket.
2013. jan. 4. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is az éttermet választottuk. Pici a lakás és nagyon nagy a szűk család is... Sütit vittük, vegyes sültes tálak voltak. Még azt is megengedték hogy a keresztelőre félretett 5 literes pezsgőt bevigyük. Nem került sokkal többe mint ha otthon készültünk volna, így viszont nem kellett utána 1 hétig vakarni a lakást.
2013. jan. 4. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi csak 9-en voltunk. De délelőtt volt a keresztelő. Anyukám főzte a pörköltet, anyósom a levest, meg étteremből rendeltünk tálakat. Azért nem mentünk étterembe, mert a kislányom addigra olyan álmos volt, hogy nem bírta volna. De így nagyon jól sikerült.
2013. jan. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!