Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikrek mellett folytassam a...

Ikrek mellett folytassam a főiskolát? Turizmus-vendéglátás. Esetleg vkinek tapasztalata e-téren?

Figyelt kérdés
1 évesek amúgy, bölcsibe csak 2 évesen mennek. Levelezős vagyok.
2012. febr. 5. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne folytatnád? :-)
2012. febr. 5. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, van-e értelme:) Félek,hogy a gyerekeimtől veszem el az időt, hogy sokat fogok idegeskedni...De érdekelne a dolog továbbra is, de még csak 1 évet végeztem, hátra van még pár húzósabb szórótárgyam.

Tudom,hogy a diploma nem minden, de talán több esélyt ad. Amúgy van másik szakmám, de ez az ami még érdekel és talán jobb lenne több lábon állni.

Valaki még? Tapasztalat tanulás stb. terén?

2012. febr. 5. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is egy évesek az ikreim és mellé még van a férjem, a 15 éves kamaszlányom és egy 5 éves kis kópé. :-)

Szerintem ez pont felér azzal mintha tanulnék :-D

Amúgy, én is úgy tervezem hogy 2 éves korukban mennek bölcsibe mert megnyitom a műkörmös szalonom. ( Feltéve ha jövőhéten nem mondja azt az orvos hogy ismét babát várok :-) )

Szerintem vágj bele ! Később fogod megbánni ha ezt nem teszed meg.

2012. febr. 5. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Műkörmös vagy? Én kozmetikus:) Csináljunk együtt szalont:)

Imádom a szakmám, nem is biztos, hogy nem azt akarom csinálni. Ráadásul, mivel ebben a szakmában a magad ura vagy, lehet, hogy könnyebb gyerekek mellett, mint mondjuk irodistaként dolgozni. Én majdnem 10 évet dolgoztam, imádtam, hogy igazából én alakítom a napirendem.

A gyerekek kemény dió az biztos, még azt sem mondom,hogy könnyebb, mint tanulni, de a kettő tök más, érted.(?) Sokszor össze egyeztethetetlen.

Fiúk vagy lányok az ikrek?

2012. febr. 5. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Lányaim vannak, csak lányaim :-)

Persze, tudom hogy más a kettő , egyértelmű.

2012. febr. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!