Ki meddig dolgozott vendéglátás - kereskedelemben? Meddig lehet?
Szia!
Èn is kb 21-22hetes "koromig" dolgoztam.Még ki szerettem volna húzni egy hónapot,pedig elég rohangálós-késöig dolgozós munkahelyem volt.Végül elöször a fönököm mondta,hogy hagyjuk abba-nem rosszindulatból,csak miattunk-,majd a dokim a megtiltotta.
Jobb volt ez így,mert ez a munka egy igazán forgalmas helyen nem kismamának való,beláttam.Volt "elöttem" egy lány,na ö viszont még 8 hónaposan is dolgozott,igaz,az nyári szezonban volt,kevesebb forgalommal.
Ami a pocit illeti,se nála,se nálam-nekem már látszódott akkor,bár meglehet,hogy sokan azt hitték,csak jól bekajáltam.. :) - nem volt negatív visszajelzés,kedvesen mosolyogtak,én meg büszke voltam. :)
Háát...szerintem már itt az ideje,hogy bevalld a Babád,sokáig már úgysem tudod rejtegetni..sajnálom,hogy pont most léptettek elö,biztos nagyon fontos Neked,de a Babád még fontosabb,nem?
De nyugodj meg,majd megoldódnak a dolgok!
Kívánok neked minden jót!
27hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!