Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig dolgozott vendéglátá...

Ki meddig dolgozott vendéglátás - kereskedelemben? Meddig lehet?

Figyelt kérdés
Nem a munka bírás miatt hanem mert a vendég nem biztos hogy arra vágyik hogy egy pocakos nő hordja neki mondjuk az ételt vagy egy boltban kiszolgáljon.
2008. dec. 5. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én még ugyan csak 15 hetes vagyok, de egy kávézóban dolgozok, amíg birom csinálom, szerintem a vendégnek nem számít hogy nagy hassal szolgálod ki, csak neked ne legyen megterhelő! Ha már nem férek oda a fagyis pulthoz akkor leteszem a lantot:)
2008. dec. 5. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:
De a fönökömnek biztos számit.:)
2008. dec. 5. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok, azt látod nem tudom hogy a főnökök hogy reagálnak mert mi családi váll. vagyunk. Arra gondolsz hogy lassabb leszel,többet pihensz stb. az nem fog neki tetszeni?
2008. dec. 5. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
élelmiszerboltban 4 hónapig dolgozhattam mert a főnököm nem szeretett volna már nagy hassal látni.hozzáteszem hogy hajnali 3-kor keltem és ugyanúgy 30 kg-at emelgettem.én szerettem volna tovább dolgozni de ez csak a főnökön múlott.
2008. dec. 5. 10:43
 5/6 A kérdező kommentje:
csak mert most 21 hetes vagyok nem nagyon látszik még a hasam kivül állok számára. Most léptettek elö és áthelyeztek egy másik helyre más lesz a fönököm,ja még nem tudják, mert tudom hogy akkor egyböl menni kellene
2008. dec. 5. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Èn is kb 21-22hetes "koromig" dolgoztam.Még ki szerettem volna húzni egy hónapot,pedig elég rohangálós-késöig dolgozós munkahelyem volt.Végül elöször a fönököm mondta,hogy hagyjuk abba-nem rosszindulatból,csak miattunk-,majd a dokim a megtiltotta.

Jobb volt ez így,mert ez a munka egy igazán forgalmas helyen nem kismamának való,beláttam.Volt "elöttem" egy lány,na ö viszont még 8 hónaposan is dolgozott,igaz,az nyári szezonban volt,kevesebb forgalommal.

Ami a pocit illeti,se nála,se nálam-nekem már látszódott akkor,bár meglehet,hogy sokan azt hitték,csak jól bekajáltam.. :) - nem volt negatív visszajelzés,kedvesen mosolyogtak,én meg büszke voltam. :)

Háát...szerintem már itt az ideje,hogy bevalld a Babád,sokáig már úgysem tudod rejtegetni..sajnálom,hogy pont most léptettek elö,biztos nagyon fontos Neked,de a Babád még fontosabb,nem?

De nyugodj meg,majd megoldódnak a dolgok!

Kívánok neked minden jót!

27hetes kismama :)

2008. dec. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!