Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok. Kereskedelemb...

19 hetes vagyok. Kereskedelemben 11 órát állok napi szinten. Meddig dolgozzak?

Figyelt kérdés
Ugy érzem hogy még épp birom.Estére mindi fáj a lábam, meg a pocakot is érzem.
2008. febr. 5. 06:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem persze ha jól érzed magad nyugodtan, de ez a sok állás biztos megvisel, én a helyedben elmennék már.Inkább pihenj sokat,mint 11 órát állni, persze ez az én véleményem.
2008. febr. 5. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ülő munkát végeztem a terhességem 20. hetéig. Utána már otthon voltam táppénzen. Tudod, első a baba!

Szerintem lassacskán már inkább pihenned kellene, mint 11 órát végig melózni, persze csak ha megteheted. Boldog babavárást!

2008. febr. 5. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha teheted, maradj otthon! Én is kereskedelemben dolgoznék napi 12 órát. Nálunk állandóan tömeg van. Nem akarok elkapni semmit, így én már itthon vagyok.

14 hetes kismami

2008. febr. 5. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetes korom óta itthon vagyok vesz .terhesség miatt, nem mondom hogy nem hiányzik a munka(én is keris), de a baba miatt muszáj.A pénzem csak egy kicsit kevesebb, persze a gyedem nem lesz hú de fényes, na de a keriben sem lehet meggazdagodni, szval lehet hogy egészségileg úgy érzed bírod, de lassan lassÍtani kéne a babóért.Boldog babavárást!
2008. febr. 5. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor épp itt az ideje ,hogy pihenjjj !!!!Jelentössen most fognak a kilók jönni a 20.hét után ami még nehezebbé teszi az állást és a gerincedet is megterheli !!jó munkát és boldog babavárást !
2008. febr. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!