Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozzak? (tanár vagyok)

Meddig dolgozzak? (tanár vagyok)

Figyelt kérdés
December végére várjuk a babót. Tanár vagyok felső tagozaton. Ti meddig dolgoznátok gyerekek között? Őszi szünetig? (Október vége) Vagy meddig? Nekem szokott stresszt okozni a mai napig ez a munka.
2010. máj. 10. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha minden rendben akkor végig dolgozhatsz
2010. máj. 10. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Milyen szakos vagy? Ha testnevelő vagy kémia, akkor lehet nem kellene sokáig. Őszig, októberig még dolgozhatsz- főleg ha nem leszel veszélyeztetett.
2010. máj. 10. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Itt az is kérdés, hogy az iskolának/gyerekeknek mi a jó?

Lehet, hogy könnyebben találnak helyettest szeptembertől, mint év közepén.

Ha pici gyerekeket tanítasz, ők általában nehezen "tolerálják", ha hirtelen elmegy szeretett tanítónénijük. Ha nagyobbakat, akkor nekik talán mindegy.

Meg azt sem tudhatod pontosan, hogy hogy leszel, nagy pocakosan nem mindenki annyira fitt, de ezt Te jobban látod.

Jó babavárást!

4/14 anonim ***** válasza:
62%
Szia, az én munkahelyemen is van stressz, ráadásul elég sokat utazom, így az orvosommal úgy döntöttünk, hogy a 6. hónap után már nem jövök. Kell az a 3 hónap felkészülés a szülésre, pihenés, bevásárlás. Gondolom te is jössz-mész, lépcsőzöl eleget, a saját és a baba érdekében szerintem hagyd a munkát.
 5/14 anonim ***** válasza:
5%

Pont egy tanártól várná el az ember legjobban a Magyar nyelv helyességét és TISZTELÉSÉT...

Babó, ez milyen szó??? BABA!!!

6/14 anonim ***** válasza:
100%
A felső tagozatosok manapság elég érdekesek...Én a helyedben nem erőltetném a dolgot, talán már el sem kezdeném a tanévet.
2010. máj. 10. 14:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én is tanár vagyok gimiben, én a 30. hétig dolgoztam, pont a stressz miatt. Én a helyedben nyáriszünet után már táppénzen lennék.
2010. máj. 10. 14:34
 8/14 A kérdező kommentje:

Hm... nem vetted észre hogy ez egyfajta becézés? Baba, bébi, babó, babuci, manó, lurkó stb.

Ne kívánd, hogy beírjam sz összes szinonímát! :/

2010. máj. 10. 14:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Bocs, "sz" helyett "az" :D :/
2010. máj. 10. 14:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én igaz nem tanárként dolgozom, de az én melóm is rettentően stresszes. Én 3 hét múlva hagyom abba a munkát, de már nagyon várom. Ha teheted minél előbb menj TP-re, megéri, sajna én anyagi okok miatt húzom ameddig lehet, de 3 hét múlva 33 hetesen már eljövök egy hónap szabira..., aztán valszínű már igénylem a TGYÁS-t. :-)
2010. máj. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!