Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozzak? (tanár vagyok)

Meddig dolgozzak? (tanár vagyok)

Figyelt kérdés
December végére várjuk a babót. Tanár vagyok felső tagozaton. Ti meddig dolgoznátok gyerekek között? Őszi szünetig? (Október vége) Vagy meddig? Nekem szokott stresszt okozni a mai napig ez a munka.
2010. máj. 10. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tanár vagyok és január negyedékére várható a szülés. Én úgy tervezem, hogy szeptemberben már nem kezdek, mert akkor egyszerűbb helyettem új munkaerőt felvenniük.

Te mit tanítasz?

Én gyógypedagógus vagyok, és kicsikkel is foglalkozom. Náluk az is gond, hogy köhécselnek szanaszét, és persze betegen is igénylik a kézfogást például. Nagyon gyorsan el lehet kapni tőlük náthás időszakban bármit.

Voltál már orvolsnál? Mennyi hetes a baba?

Bejelentetted már a munkahelyeden a nagy hírt?

Bocsi a sok kérdésért, de jó egy hasonló idős kismamával "BESZÉLGETNI" :)

Ha gondolod privátban írhatnál.

szia

2010. máj. 10. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én alsósokkal voltam, július végére voltam kiírva és végig dolgoztam, június végéig. De ez nyilván attól függ, Te hogyan bírod a gyűrődést. Nekem szerencsém volt, könnyű volt a terhességem és megértőek a kollegáim.
2010. máj. 10. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szeptemberben már tuti nem kezdenék új tanévbe, semmi kedvem nem lenne a nyári nyugi után, nagy pocakkal, pláne ha stresszes a munkám. Plusz félnék a fertőzésektől is. De én nem vagyok valami munkamániás, Neked kell tudnod, mennyire szeretsz dolgozni vagy kell a pénz.
2010. máj. 10. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Én alsóban és felsőben is tanítottam, augusztusra várjuk a babát. Már január óta táppénzen vagyok veszélyeztetettként. Én végig terveztem maradni.

A helyedben már nem kezdenék új tanévet, könnyebben találnak a helyedre valakit. Én jól megszivattam az alsós párom, szerencsére a férjem. 3 hónapig dolgozott helyettem is. CSak áprilisban tudták megoldani a helyettesítést.

2010. máj. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!