Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nincs hova mennem egy kéthónap...

Nincs hova mennem egy kéthónapos babával és két szobakutyával! Mi tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
nincs hova mennem,két hónapos a kislányom és van két szobakutyám.anyám sose törödött velem mindig a faszik után ment és most meg kiakar tenni.mit tegyek? gyámügyhöz nemakarok fordulni semmikép! rokonok sincsenek akik befogadnának.nincs keresetem ,gyesböl és családibol élek
2013. febr. 20. 08:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
20-as vagyok és az előzőt a 18-nak írtam
2013. febr. 20. 10:56
 22/35 anonim ***** válasza:
58%

azért az elgondolkodtató, ha se otthon nem maradhattál, se a rokonoknál. Az, h anyád rúgatott ki onnan, nem jelent semmit, mert ha normálisan éltél volna, a rokon nem tesz ki csak azért, mert anyád mondja neki. A pasidnak se kellettél. szóval ez azért bővel elmeséli, milyen ember lehetsz. Anyaotthon? dugig van mindegyik. Főként cigányokkal. A gyereked fenek alól kilopják még a tiszta pelust is, egész nap áll a bál, balhés, rossz életű cigány nők vannak ott.

Szerintem be kéne látnod, h mit követtél el, bocsánatot kérni, rendezni a viszonyt a rokonokkal és rendesen élni, dolgozni, hogy ne más tartsa el a gyereked, hanem te.

2013. febr. 20. 11:05
 23/35 anonim ***** válasza:
45%
"meglátszik neked nem volt gyerekszobád!" Az neked sem, de jozan paraszti eszbol is hianyt szenvedsz. "temelletted ottvoltak a szüleid gyerekorodba ,kaptál nevélést,megadtak neked mindent.." Elvaltak a szuleim, ugyhogy gondolhatod... "velem senki nem törödött 13évesen lepasszoltak anyám meg a faszik után rohangált." Ezt sajnalom, de ha ilyen multad van, nem ertem hogy jutott eszedbe a nyakara menni felnottkent.... "képzeld anyám miatt nincs hol laknom mert kirugatott." Munkad is omiatt nincs, ugye? "bevallom 19éves vagyok de azt az eggyet megmondom hogy SOHA A BÜdös életben nem lett volna szivem elvetetni a gyerekem! mrt akartam őt!!!" Nagyszeru. Most akkor bizonyisd, hogy jo otelet volt, tartsd el. "!de nem csodálkozom rajta hogy egyedül maradtál!" Nem vagyok egyedul, csak voltam. De tudod mit? Nem csodalkozom rajta, hogy anyadat nem erdekeld. Puszi :)
2013. febr. 20. 11:09
 24/35 A kérdező kommentje:
na jól figyelj ide!énekem az életem normális képzeld,lehet nemtudsz olvasni de már leirtam hogy miért tesz ki anyám!a pasim meg nem azért nincs velem mert nem birta melettem hanem azért mert átvágott rendesen de amit te nem tudsz vagy nem ismersz abba ne üsd bele a buta fejedet!nemfogok iléyen rosszindulato,buta,ostoba embernek mint te elmagyarázni semmit se hogy meg értsed!ostoba vagy
2013. febr. 20. 11:11
 25/35 anonim ***** válasza:
58%

"Ja, egyszerűen csak féltékeny vagy, mert neked senki se segített. "

Nem vagyok feltekeny, sosem voltam. Plane nem arra, aki segitsegre szorul.Mit irigyeljek tole? Hogy nem kepes az onallo eletre?

"Nem véletlen vagy egyedülálló se, gondolom a párod se bírt tovább elviselni. "

A "parom" alatt gondolom a gyerekem apjat erted. hat elarulom, hogy az az ember -mint utolag kiderult- nos volt es siman lelepett, amikor kiderult, hogy uton van a gyerek, aki mellesleg tervezett volt. Mar jo ideje nem vagyok egyedul, ha erdekel a szerelmi eletem.

"Gondolom, ha a gyereked véletlen munkanélküli lesz, egyedül marad a gyerekkel, még véletlen se segíts majd neki, mert esetleg valami jót is teszel az életben."

Segitek neki, de nem vegtelen a segitseg, mert nem arrol szol az elet. Ha igy beszelne rolam, mint ahogy a kerdezo az anyjarol, akkor pedig egyaltalan nem szamithatna ram.

" Majd büszke lehetsz magadra, mikor magára hagyod a gyereked, mert hiába neveled így meg úgy, ha nem talál majd munkát ebben az országban. "

ne haragudj, de nem is fog munkanelkuliken gyereket szulni....

"Végül is tényleg ne csodálkozz, hogy egyedül vagy. "

Nem vagyok egyedul.

"lyen felfogású emberrel még barátkozni se barátkoznak szívesen. "

Eleg sokan vannk, ezek szerint mind hulye.

"Tényleg csak féltékeny vagy azokra az emberekre, akiknek segítenek, ha bajban vannak."

A sajnalatra, mint mondtam, epeszu ember nem feltekenz.

" Igen, segíteném a gyerekem és az unokám. Ez nem élősködés, addig amíg talpra áll, segíteném."

AMIG TALPRA ALL. Te irtad. Nem orokke.

"Sajnálom, hogy neked nem segítettek és egy megkeseredett ember lettél, de talán a nagy önzésedben arra törekedhetnél, hogy egy teljes családod legyen, tudod a gyerekeidnek apja és akkor talán te is boldog leszel. De ha ilyen önző maradsz, akkor nem nagyon fogsz kelleni senkinek."

Teljes csaladom van, igaz nem a gyerekem verszerinti apjaval. Sot, megkeseredett sem vagyok, pedig lehetnek, mert nem volt egyszeru az en eletem sem. Ellenben azzal, aki csak nyivakol, en tettem is valamit, hogy jobb legyen/

2013. febr. 20. 11:16
 26/35 anonim ***** válasza:
64%

Ja, 23-as, elváltak a szüleid, neked is volt honnan példát vegyél, ha te is egyedül maradtál. Ezt látják a te gyerekeid is és meg ne haragudj, de kizárt hogy már nem vagy egyedül, ha mégis van melletted valaki, akkor az is elég önző ember. Normális férfi ilyen nővel nem áll le.

Ne törődj vele Kérdező, csak élvezi, hogy valaki szar helyzetben van. Másokkal, még a saját gyerekeivel sem törődő, szerencsétlen ember, akit egyszer az élet meg fog büntetni, de nagyon. Remélem majd egyszer "állam bácsi" és a hű, de jó gazdasági helyzet közbeszól a gyerekei életébe, aztán majd kiderül milyen anyja van, majd jól otthagyják a fenébe. Tényleg enni adsz nekik, míg otthon vannak, vagy gyorsan elkülted őket 16 évesen dolgozni, hogy keressék meg maguknak a kajára valót, meg az iskolai dolgokat, ha már le akarnak érettségizni. Vagy már 14 évesen?

Tuti valami ilyen lesz, vagy már van is nála. Majd az unokádtól is fogjál sajnálni egy szelet csokit is. Ha te vigyázol az unokádra majd, akkor pénzt meg kaját kérsz a gyerekeidtől mert te nem adsz enni neki a saját kontódra?

Ja, hogy nem is fogják vinni az unokádat hozzád? Akkor bocsi, PUSZI

Kérdező, ha a babád elmúlt majd 1 éves, akkor már el tudsz menni dolgozni.

2013. febr. 20. 11:28
 27/35 anonim ***** válasza:

Bocs, de hol írta a Kérdező, hogy örökké az anyjánál akar élni? Én nem emlékszem ilyenre.

A képzelgéseidre szedjél gyógyszert!!

2013. febr. 20. 11:30
 28/35 anonim ***** válasza:
75%
kedves 72%.!Nem veszed észre hogy mindenhonnal kiutálnak ahol válaszolsz???Ez azért van mert józan ember nem áll le veled beszélgetni!!olyan buta vagy hogy kevés ilyen ember van a világon.érzéketlen önző buta ember vagy!!Az elöttem szólóknak totál igazuk van veled kapcsolatban!!
2013. febr. 20. 13:03
 29/35 anonim ***** válasza:
57%

72%-os: javaslom hogy tegyél el minden számlát és nyugtát amit a gyerekeidre költesz, hogy ha majd lesz önálló keresetük, akkor visszakérhesd tőlük.

Nem értem, hogy voltál képes addig gyereket szülni, amíg valaki nem biztosított róla hogy egyszer ezt a sok áldozatot, amit értük hoztál ( FŐLEG ANYAGIAKAT) viszont lásd.

Mit teszel, ha a gyereked - dacára a hathatós nevelési reguláidnak- mégsem úgy fog viselkedni ahogy te szeretnéd, és mondjuk GYESBESZÜLHÁZMEGAUTÓMEGMUNKANÉLKÜL?

Kitagadod, mert nem felel meg a te értékrendednek?

Remélem soha nem jön rá hogy miket írogatott ide az anyja, mert akkor nem szívesen lennék a helyében.

De lehet hogy a tiédben sem.

2013. febr. 20. 13:15
 30/35 anonim ***** válasza:
22-s,Te voltál már anyaotthonban láttad annak a működését vagy csak elképzeled? Mert én kéthetente járok oda, de az általad leírt esettel még sosem találkoztam?
2013. febr. 20. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!