Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha volt...

Mit tudok tenni, ha volt párom teljesen ellehetetlenít a gyermekemmel való kapcsolattartástól?

Figyelt kérdés

Elég hosszú történet az enyém, röviden úgy tudom leírni, hogy megromlott a kapcsolatunk, szétmentünk. A kapcsolatunkból született egy kisfiú, aki az anyjánál maradt,én megismerkedtem a jelenlegi feleségemmel, 2 közös gyerekünk született. Mindent elkövet és elkövetett, hogy ne tarthassam a kapcsolatot a fiammal, eleinte nem igazán sikerült neki de 7 év után egy hazug állítással megvonták ideiglenesen a láthatást, indok az volt, hogy verem a gyereket, igazságügyi pszichologus szakértő vizsgálta a fiamat, bebizonyosodott, hogy nem bántalmaztam. Az anya által van megfélemlítve és az apa ellen hangolva a gyerek.

A bíróságon, mivel gyermekelhelyezési pert indítottam, mindenfajta láthatás korlátozás kérelmét elutasították, de nem kötelezik a gyermek kiadására. 1 éve nem láttam a fiamat, nagyon hiányzik. Utólag kiderült, hogy a volt élettársam szakításunk után drogozott is, a gyereket sűrűn hagyta idegenekre míg csavargott, tanút vittem a bíróságra ennek igazolására de nem igazán foglalkozott vele a bíróság. Kiderült, hogy együtt létünk alatt is gyakran félre lépett, sajnos maradandó egészségkárosodást okozott nekem és magának is. Megkeseríti az életemet a mai napig és mindig nyomozgat utánam és a családom után. Valaki ha tud nekem valami hasznos tanácsot adni mit lehet kezdeni egy ilyen szép életű nővel szívesen fogadom. A hasonló gondolkodású és mentalitású hölgyek válaszukkal kíméljenek. Köszönöm

2013. febr. 19. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egészségkárosodást mivel okozta?
2013. febr. 19. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mit tehetnél. De az anya nem veszi észre, hogy csak a saját gyereke életét teszi tönkre.
2013. febr. 19. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elmondani az egészségkárosodásom okát, nem túl kellemes dolog ezért nem szívesen írok róla. Sajnos azt nem veszi észre, hogy a saját gyerekét teszi tönkre és ez nekem is nagyon rossz érzés, főleg az hogy tehetetlen vagyok.
2013. febr. 19. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig lehet, hogy lényeges. Egyébként nem tudsz mit tenni, ha a bíróságon sem foglalkoznak az üggyel, sajnos. :(
2013. febr. 19. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy igazán jó ugyvedre lenne szükséged!
2013. febr. 19. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!