Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezeken kívűl hogyan tudnék...

Ezeken kívűl hogyan tudnék még spórolni 2 kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

Havi menüt írok

1 nagy bevásárlás van, meg max hetente 1 kisebb

Férjem az egyik kollégájával jár felváltva dolgozni

Magam sütöm a kenyeret/pékárut

Ecetet használok öblítésre

Pelust 40% kedvezménnyel veszek

2 napra főzök

2013. febr. 19. 13:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Dm-ben veszem a pelust. 25%-os termékjokert és 15%-os végösszeg kupont haszínálok fel mindig.

Egy-két dolgot én is adtam már el. Majdnem kidobtam, mert csak a helyet foglalta, de aztán rájöttem, hogy megpróbálhatom eladni is! Általában ezekből finanszírozok 1-2 játékot vagy gyerekruhát.

2013. febr. 19. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:

így hány ft-ra jön ki egy darab elárulod?

én midit 44Ft-ért veszek

2013. febr. 19. 16:50
 13/18 A kérdező kommentje:

41 vagy 42ft és libero

Igazság szerint ugyanilyen árban van a pampers és a babylove is.

2013. febr. 19. 17:16
 14/18 A kérdező kommentje:
5-ös méretnél
2013. febr. 19. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem a textilek mosása egy pelusra vetítve 5 Ft-ra jön ki, kiszámoltam. (Mosószódát használok, energiatakarékos mosógép. Ebben a törlők is benne vannak,mert az is mosható)

Na jó,nem kampányolok tovább, de tényleg két gyereknél ez akár 15-20 ezer Ft-kat jelent a megtakarításban, én tuti ezzel kezdeném a költségek lefaragását, ha nem bírnánk anyagilag

2013. febr. 19. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a mosható pelustól! Az éjszakákkal így is rendszeres a küzdelem. Sokszor előfordul, hogy reggelre átázik, pedig sokfélét kipróbáltam már. Na meg ugye az egy nagy beruházás lenne és remélhetőleg a nagylányom idén már leszokik a pelusról.
2013. febr. 19. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg át lehet nézni tv-telefon-internet előfizetést és keresni kedvezőbbet, legtöbb esetben ha jelzed, hogy felmondanád a szerződést azonnal ajánlanak kedvezőbbet. Banki költségeket is érdemes átnézni, hátha van olcsóbb bankszámla, a felesleges kiegészítő szolgáltatásokat itt is le lehet mondani, vagy nem használt bankkártyát visszaadni, kp felvétek számát minimálisra csökkenteni. Jah meg több szolgáltatónak szokott olyan akciója lenni, ha számlaküldést elektronikusra állítod,akkor adnak kedvezményt.
2013. febr. 19. 22:49
 18/18 anonim válasza:

szia,

Nekem egy 8 hónaposom van, így spórolok:

-mosható pelenka: brumimaci.hu ( bambinex egy méretes pul külső 3200 ft, 3 évet bír napi mosás mellett, de nem kell naponta mosni csak kiöblíteni vízzel), belsőnek textilpelenkát használok.

-éjszakára eldobhatót mert akár 5-6 dl-t is felszív: rossmannos saját márkás, babydream, nagyon jó! még soha nem ázott át!

-anyatejezés van, fejéssel, így tápszer sem kell, msot 8 hónapos a baba

-bébikaják helyett főzök

-mosható tisztasági betétet használok, nagyon jó! tarka-barka.hu, darabja egy ezres, éjszakai darabja 1650 ft

-vateráról veszek használt ruhacsomagokat, járókát, babakocsit, kb mindent.

:)

2013. szept. 8. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!