Ezeken kívűl hogyan tudnék még spórolni 2 kisgyerek mellett?
Havi menüt írok
1 nagy bevásárlás van, meg max hetente 1 kisebb
Férjem az egyik kollégájával jár felváltva dolgozni
Magam sütöm a kenyeret/pékárut
Ecetet használok öblítésre
Pelust 40% kedvezménnyel veszek
2 napra főzök
Dm-ben veszem a pelust. 25%-os termékjokert és 15%-os végösszeg kupont haszínálok fel mindig.
Egy-két dolgot én is adtam már el. Majdnem kidobtam, mert csak a helyet foglalta, de aztán rájöttem, hogy megpróbálhatom eladni is! Általában ezekből finanszírozok 1-2 játékot vagy gyerekruhát.
így hány ft-ra jön ki egy darab elárulod?
én midit 44Ft-ért veszek
41 vagy 42ft és libero
Igazság szerint ugyanilyen árban van a pampers és a babylove is.
Nekem a textilek mosása egy pelusra vetítve 5 Ft-ra jön ki, kiszámoltam. (Mosószódát használok, energiatakarékos mosógép. Ebben a törlők is benne vannak,mert az is mosható)
Na jó,nem kampányolok tovább, de tényleg két gyereknél ez akár 15-20 ezer Ft-kat jelent a megtakarításban, én tuti ezzel kezdeném a költségek lefaragását, ha nem bírnánk anyagilag
szia,
Nekem egy 8 hónaposom van, így spórolok:
-mosható pelenka: brumimaci.hu ( bambinex egy méretes pul külső 3200 ft, 3 évet bír napi mosás mellett, de nem kell naponta mosni csak kiöblíteni vízzel), belsőnek textilpelenkát használok.
-éjszakára eldobhatót mert akár 5-6 dl-t is felszív: rossmannos saját márkás, babydream, nagyon jó! még soha nem ázott át!
-anyatejezés van, fejéssel, így tápszer sem kell, msot 8 hónapos a baba
-bébikaják helyett főzök
-mosható tisztasági betétet használok, nagyon jó! tarka-barka.hu, darabja egy ezres, éjszakai darabja 1650 ft
-vateráról veszek használt ruhacsomagokat, járókát, babakocsit, kb mindent.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!