Na válaszoltak is! Sajnos nem nagyon tudnak mit csinálni, mivel nem látták a nadrágot, így nem tudom bizonyítani, csak a levelezésünkkel, hogy még az általa megadott méretet is letagadja...
Nem hiszem, hogy lesz belőle valami! Már bánom, hogy nem adtam negatívat!
2013. febr. 25. 10:54
22/32 anonim válasza:
Neked még megvan a link a nadrághoz? Akkor küldd el nekik azt is, és egyből látszik. Lehet, hogy a piactéren már nem lehet megtalálni, de 90 napig te még eléred!
2013. febr. 25. 11:23
23/32 A kérdező kommentje:
Persze elküldtem nekik a termék linkjét...
2013. febr. 25. 11:32
24/32 anonim válasza:
Húú kedves kérdező én egy korábbi válaszoló vagyok, csak most olvasom a fejleményeket...hát ki vagyok akadva ezeket a bosszú negatívokat pedig törölni szokták a teszveszesek nem értem neked miért nem törölték:((( Mellékeltél minden levelezést meg a termék linkjét is és leírtad hogy TE MINDEN feltételt teljesítettél és még így is csak semlegest adtál, ő meg félrevezetett és még ő ad negát neked??? Fel vagyok háborodva :((( Undorító
2013. febr. 25. 12:23
25/32 A kérdező kommentje:
Hát írtam nekik választ, csak az e-mail-em nem akar most betölteni szóval nem tudom, mit írtak rá... mindent leírtam nekik és remélem törlik...
2013. febr. 25. 12:45
26/32 A kérdező kommentje:
Sikerült megnyitnom, és válaszoltak is, kérték, hogy küldjem el a levelezést print screen-el lefotózva, és megtettem, remélem ennek már lesz eredménye :D
2013. febr. 25. 13:03
27/32 anonim válasza:
24 es vagyok aki korábban is írtam. Na így már jobban hangzik, nekem is így volt és ezután törölték is!! Hú de megérdemelt volna egy jó nagy negát, még te voltál a jófej és ő szúr ki veled??? Fel vagyok háborodva még mindig:(
2013. febr. 25. 13:46
28/32 A kérdező kommentje:
Elhiszem, engem is felháborított, mert úgy voltam vele, hogy jól van majd anyukám megnézi és átszabja, de hát nah... Igen nem hiszem, hogy ezért ezt érdemeltem volna... én a helyében inkább hallgattam volna..
2013. febr. 25. 13:58
29/32 anonim válasza:
Megint én (24) igen ez az hogy mélyen lapított volna legalább vagy örült volna hogy beérted egy semlegessel, de hogy még ő bosszúskodik...na azért ne már. Az ilyen sose gondol bele hogy ő mit érezne ha ő kapna egy FULL hordhatatlan vmit?
2013. febr. 25. 14:03
30/32 anonim válasza:
Szia, sikerült a faceboke-os linken találnod valamit?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!