Vaterán vettem egy kismamanadrágot, de az eladó sokkal nagyobb méretet tüntetett fel, mint amilyen valóban?
Ilyenkor mi van? Még sose jártam így..
46-48 as méretet hordok és ő 50-esnek, és Uk 22esnek hirdette meg, ami ettől jóval nagyobb....
Még mért is valakinek és az alapján is jónak tűnt a termék.
De sajnos ma reggelre mire ideért, jóval kisebb lett.. a meghirdetett mérettől úgy 5-6 mérettel..
Még a combomra se jön fel..
Ráadásul azt írta hogy nyúlik, ami nem igaz mert a csípője olyan fix, hogy csak na..
1900 Ft-omba került ez a kis mulatság...
Most mit csináljak? Ha visszaküldöm, azzal se leszek előrébb...
Hát a képen ugyanez a nadrág volt...
Hát én is ettől félek...
Írd meg NEKI a problémádat első körben hogy félrevezetett és ugye megérti hogy így nem tudod hordani.Vegye vissza fizesse ki. A gond az hogy a visszapostát neked kell kifizetni mivel a 8 napos elállás joga megillet de akkor neked kell visszajuttatni a cuccot. Hogy ne tudja letagadni, akkor ajánlva kellene feladnod, ami 675 ft egy naci esetében szerintem, de lehet még több is :(((
Szóval ennyit fogsz rajta bukni.
Esetleg megpróbálhatod te magad eladni a teszen ugyanennyiért és akkor nem buksz rajta annyit.
Ha az eladó nem reagál semmit akkor persze negatívan értékelheted, de ez sokat nem fog segíteni rajtad úgy értem a pénzedet nem látod akkor.
Még esetleg ha nem reagál semmit jelentheted a teszvesznek (megadva az árucikk számát tehát amivel ott az aukciót azonosították) mellékeled nekik a levelezéseteket, de szerintem ők se fognak tudni mást csinálni mint a negatívat javasolni:(
Hát meglátom, mit reagál, mert ugye a postázás díja annyi lenne mint a nadrág ára.. szóval még én buknék rajta 1000 ft-ot..
Legfeljebb tényleg eladom valakinek, vagy odaajándékozom..
Csak idegesítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!