Vaterán vettem egy kismamanadrágot, de az eladó sokkal nagyobb méretet tüntetett fel, mint amilyen valóban?
Ilyenkor mi van? Még sose jártam így..
46-48 as méretet hordok és ő 50-esnek, és Uk 22esnek hirdette meg, ami ettől jóval nagyobb....
Még mért is valakinek és az alapján is jónak tűnt a termék.
De sajnos ma reggelre mire ideért, jóval kisebb lett.. a meghirdetett mérettől úgy 5-6 mérettel..
Még a combomra se jön fel..
Ráadásul azt írta hogy nyúlik, ami nem igaz mert a csípője olyan fix, hogy csak na..
1900 Ft-omba került ez a kis mulatság...
Most mit csináljak? Ha visszaküldöm, azzal se leszek előrébb...
Képzeljétek el, visszaírt, hogy hát jó ez már így alakult, most már ne küldjem vissza mert nem érné meg, adjam el!
Erre kapott tőlem egy semleges értékelést, amiben leírtam, hogy a méret sajnos nem lett jó, de remélem anyukám át tudja szabni..
És mit kaptam rá válasznak? Negatív értékelést!
A korrekt vásárló mintapéldánya.Azért adott semleges értékelést mert kicsi lett rá a nadrág...Mintha
az én hibám lenne...Le voltak írva a paraméterek....És ha kérdezett volna mielőtt vásárol, választ
is kapott volna....köszönöm...
Hát komolyan mondom elképedtem.. hogy még én vagyok a hülye.. :D beszarok
Azért válaszoltam..
Köszönöm a negatívat, úgy gondolom korrekt voltam, mivel a megadott termék lapján egy jóval nagyobb
méret szerepelt mint a nadrág valójában! Azért nem is kérdeztem róla mivel egy licitáló már azt
előttem megtette, és a mért adatok is jónak tűntek! Ezért adtam semlegeset, mivel úgy gondoltam,
biztos elnézted a méretet... Pedig adhattam volna negatívat is, mivel megtévesztettél, de hagyjuk
is! Köszönöm Kedves tökéletes eladó!
Most mondjátok meg? Hát normális az ilyen?
Szia, fent vagy facebook-on? Lépj be ebbe a csoportba, jóval olcsóbban kapsz kismamanacikat, és még megbízhatóak is az eladók!
Na végül megtaláltam, és jelentettem.. Kíváncsi leszek rá, hogy reagálnak...
Még nekem az a furcsa, hogy amikor szóltam neki, hogy nem jó a méret amit megadott, a nadrág megérkezése után, akkor még válaszolt egy olyat, hogy xl-esnek lett meghírdetve.. pedig tisztán látszik 2 helyen is, hogy ez nem igaz, mert XXl nek volt...
Na mindegy is, csak nem tudom miért kell még hazudni is, mikor nem vagyok hülye és csak egy kattintásra van a a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!