Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterán vettem egy kismamanadr...

Vaterán vettem egy kismamanadrágot, de az eladó sokkal nagyobb méretet tüntetett fel, mint amilyen valóban?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mi van? Még sose jártam így..

46-48 as méretet hordok és ő 50-esnek, és Uk 22esnek hirdette meg, ami ettől jóval nagyobb....

Még mért is valakinek és az alapján is jónak tűnt a termék.

De sajnos ma reggelre mire ideért, jóval kisebb lett.. a meghirdetett mérettől úgy 5-6 mérettel..

Még a combomra se jön fel..

Ráadásul azt írta hogy nyúlik, ami nem igaz mert a csípője olyan fix, hogy csak na..

1900 Ft-omba került ez a kis mulatság...

Most mit csináljak? Ha visszaküldöm, azzal se leszek előrébb...

2013. febr. 18. 09:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Miért kellenne neked fizetni a visszapostát?Az eladó hibázott az ő sara a többlet postaköltség.Bár sok eladó szemét,és a vevőre hárítja.A farmertérdnadrág ról van szó?
2013. febr. 18. 10:44
 12/32 A kérdező kommentje:
Igen de honnan tudod ? :D
2013. febr. 18. 11:01
 13/32 anonim ***** válasza:
rutin :D Egyszerű kikeresni a megadott dolgok után a lejárt termékek között. :)
2013. febr. 18. 11:52
 14/32 A kérdező kommentje:
:D amúgy még nem válaszolt... várom
2013. febr. 18. 12:22
 15/32 A kérdező kommentje:

Képzeljétek el, visszaírt, hogy hát jó ez már így alakult, most már ne küldjem vissza mert nem érné meg, adjam el!

Erre kapott tőlem egy semleges értékelést, amiben leírtam, hogy a méret sajnos nem lett jó, de remélem anyukám át tudja szabni..

És mit kaptam rá válasznak? Negatív értékelést!

A korrekt vásárló mintapéldánya.Azért adott semleges értékelést mert kicsi lett rá a nadrág...Mintha

az én hibám lenne...Le voltak írva a paraméterek....És ha kérdezett volna mielőtt vásárol, választ

is kapott volna....köszönöm...

Hát komolyan mondom elképedtem.. hogy még én vagyok a hülye.. :D beszarok

Azért válaszoltam..

Köszönöm a negatívat, úgy gondolom korrekt voltam, mivel a megadott termék lapján egy jóval nagyobb

méret szerepelt mint a nadrág valójában! Azért nem is kérdeztem róla mivel egy licitáló már azt

előttem megtette, és a mért adatok is jónak tűntek! Ezért adtam semlegeset, mivel úgy gondoltam,

biztos elnézted a méretet... Pedig adhattam volna negatívat is, mivel megtévesztettél, de hagyjuk

is! Köszönöm Kedves tökéletes eladó!

Most mondjátok meg? Hát normális az ilyen?

2013. febr. 25. 09:44
 16/32 anonim ***** válasza:
Jelentsd, hogy bosszú negatívat adott, küldj el mindent a vaterának, és tegyél panaszt. Sőt, akár az adóhivatalnak is felnyomhatod, nyugodtan! Ha ilyen gerinctelen, akkor meg is érdemli.
2013. febr. 25. 09:57
 17/32 A kérdező kommentje:
Hogy lehet jelenteni? Sose csináltam még ilyet, és nagyon felmérgeltem ezen magam, úgy gondolom tényleg megérdemelné!
2013. febr. 25. 09:59
 18/32 anonim ***** válasza:

Szia, fent vagy facebook-on? Lépj be ebbe a csoportba, jóval olcsóbban kapsz kismamanacikat, és még megbízhatóak is az eladók!

[link]

2013. febr. 25. 10:00
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem :D
2013. febr. 25. 10:02
 20/32 A kérdező kommentje:

Na végül megtaláltam, és jelentettem.. Kíváncsi leszek rá, hogy reagálnak...

Még nekem az a furcsa, hogy amikor szóltam neki, hogy nem jó a méret amit megadott, a nadrág megérkezése után, akkor még válaszolt egy olyat, hogy xl-esnek lett meghírdetve.. pedig tisztán látszik 2 helyen is, hogy ez nem igaz, mert XXl nek volt...

Na mindegy is, csak nem tudom miért kell még hazudni is, mikor nem vagyok hülye és csak egy kattintásra van a a válasz...

2013. febr. 25. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!