A nagyobb babák, akik még szopiznak valóban nehezebben barátkoznak meg a darabos ételekkel és a rágással? Lehet valami összefüggés?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 10:01
1/6 anonim válasza:
Nekem másfél éves a fiam még szopizik,de nagyon könnyen elkezdett darabosakat enni. Az életkornak megfelelő ételeket adtam neki,mint az üveges kaják. rágni rág mindent,de a cicit nem.
2/6 anonim válasza:
Nincs.
Első gyermekem is sokáig ciczett-21 hónapig- a második is még ciczik, 16 hós lesz-,de az evéssel és az evés mennyiségével nem volt, illetve nincs semi gond.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. Lányom 11 hónapos, még szopizik, ma a tízórainál kivette a kezemből a banánt és maga harapdálta. Bár ez sokszor kedv kérdése is. Estefelé mintha lustább lenne rágni, akkor inkább a pépeset fogadja el.
4/6 anonim válasza:
Szerintem sincs. A fiam 11 hónapos, még szopizik, de a darabos ételeket eszi 8 hónapos kora óta.
5/6 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. 9 hónaposak múltunk, még mindig turmixolok, mert öklendezik a darabos ételektől a babám, viszont a nagyobb fiam ilyenkor már régen rágcsált élvezettel.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. jún. 30. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!