Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák hányszor van időtök...

Anyukák hányszor van időtök szeretkezni egy héten?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Miből gondolod, hogy az ide írogató anyukák pontoztak le? :) Nem értem...

Amúgy én is irigyellek titeket, nekünk heti 1x, de van, hogy kéthetente jut rá energia. Hát gáz leírni is, de komolyan annyira kivagyunk estére. Férjem reggel fél 7kor elmegy és este 7kor ér haza. Én egész éjjel szoptatok, 7kor kelünk és 10kor alszik el a 6hós lányom.

Mondjuk minden (vagy 2.) hétvégén csinálunk bújós estét, masszázzsal meg ilyenek és van, hogy 3- kor fekszünk. De másnap segít a férjem, mert itthon van. Kicsit illúzió romboló, hogy ezen éjszaka még egyszer be kell mennem szoptatni.:D Ez van, lesz ez még máshogy.

2013. febr. 17. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs, már nem az utolsónak...:)
2013. febr. 17. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem iszonyat sok múlik az apukán is. Van akinek ennyi is elég.
2013. febr. 17. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Igazad van, nagyon is sok múlik az apukán. Még akkor is, ha nem elég neki.
2013. febr. 17. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

Sziasztok! Én írtam legelsőnek!

Egyáltalán nem szántam semmit se gúnyosnak! Mi azelőtt, mielőtt nem volt gyerek, napjában többször is megejtettük az egészet, hiába, dolgoztunk mind a ketten. Iszonyatosan kívánjuk egymást a mai napig, és nekem is meg neki is hiányzik az a sok alkalom, amikor tényleg csak egymással foglalkozhatunk.

Akinek meg nem tetszik, vagy lepontozott emiatt, hát még ennyi se jusson neki! :D

Nem akartam ezzel senkit megbántani, én kevésnek tartom a sajátomat, sajnálom. Pedig férjem 4 műszakos, hol éjfélre ér haza, hol pedig hajnalba kel!...

2013. febr. 17. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Amíg csak egy gyerekünk volt hetente 3-4x, amióta kettő van és a nagyobb este 11 előtt nem hajlandó aludni, heti 2. A férjem sokszor előbb alszik, mint a kisfiam.
2013. febr. 17. 22:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Mi általában minden másnap szexelünk, 2 gyerekünk van és a harmadik még pocaklakó. A szextől el vagyunk most tiltva, bár nem is bánom, mert eléggé fájdalmas volt az utóbbi időben. Majd ha megszülök, pótoljuk;)

Köszönöm mindenkinek a választ és gratula a babákhoz:)

2013. febr. 17. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!