Egy héten hányszor kell szeretkezni, hogy tuti terhes legyek?
Szia!
csak annyit szeretkezzetek amennyi jól esik!hidd el az be fog jönni!szurkolok!
Az együttlétek számának növelése a gyerek nemét befolyásolhatja csak, esetleg.
Gyakoribb együttlét esetén nagyobb az esély lányra. Megfigyelés, hogy a peteérés előtt 1-2 nappal vagytok együtt, akkor szintén elképzelhető, hogy lány lesz.
Kedves utolso meg kell hogy cafoljam a valaszodat :)
1.gyakran voltunk egyutt a parommal,majdnem minden nap :D
2.a peteeresem napjan epp nem voltunk egyutt,...megis KISFIUNK lesz :D
Kedves kerdezo,amikor csak jol esik,es megkivanjatok egymast,akkor kell szeretkezni,mindent bele,nagyon szurkolok.
Mi amugy 1 honapot dolgoztunk rajta,es elsobol osszejott,nagyon szerencsesnem tartom magunkat,biztosan nektek is sikerulni fog.
Szep napot :))
Elég 1szer is:)
Mindkét fiamnál akkor voltunk együtt, amikor úgy gondoltam, már biztosan túl vagyok a peteérésen... Elmúlt középidő, és nálam jelei nem szoktak lenni a pé-nek. Mi úgymond, akkor "védekeztünk". Aztán nem jött meg, jöttek a jelek és terhes voltam.
Ismerősök szekáltak is, hogy ha nem akarunk több gyereket, akkor sűrűbben kell együtt lennünk:) Ugyanis, amikor készültek a fiúk, akkor azokban a hónapokban csak azon az 1 napon voltunk együtt:)
Szóval, elég 1szer is együtt lenni, de jó időben...
Drukkolok++
tudom, hogy elég nehéz minden hónapban a várakozás,de a remény hal meg utoljára...minden másnap kell csinálni,+ kis vitaminpótlás.Kifog jönni az a fránya két csík..és majd lehet örülni a babócának!
SOK SIKERT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!