Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?
Őszintén sajnállak, de nem értem, hogy választhat valaki ennyire rosszul...
Ilyenkor azért elég jól megmutatkozik, hogy milyen férfi, milyen apuka az, aki ennyire önző módon áll a dolgokhoz.
Ez a viselkedés nem normális, szerintem. Ne legyen igazam, de ez még sokkal rosszabb lesz...Kutyából nem lesz szalonna...
Költözz!!!!!!!!!
De minél előbb. Egy ilyen ember mellett pokol lesz az életed a babával. A kicsi születése még több stresszt fog okozni, ami még néha normálisan élő pároknak is feladja a leckét, nemhogy nektek. Én mennék mielőtt még a szóbeli bántás fizikálissá nem fajul.
Lehet, hogy jó a család a gyereknek, de nem minden áron. Egyedül is nevelhetsz boldog gyerkőcöt.
Szia,
nem hinném hogy változni fog,Ha így nevelkedett,ha otthon is mindent elé tettek és nem kellett segíteni,akkor most sem fog.Egyedül lehet jobban jársz,mert akkor is ugyanúgy magad intézed ,csinálod a dolgokat.mint most is.Viszont nem kell még miatta is idegeskednek.Tipikus Basa .Miért nem pakolsz most össze és mész el a szüleidhez pár napra? Átgondolni mindent?
Kicsit képzeld magad az Ő helyébe és / vagy kérd meg hogy vegye fel amikor hisztizel .
Ki fogsz akadni magadon. változtass és meglátod Ő változik -e.
Figyeld meg hogy Te azon kívül hogy leendő édesanya vagy NŐ vagy-e . akként viselkedsz-e.
mert az hogy "nem segít egy zsugor vizet se behozni " ha azt látja hogy nem szorulsz Őrá akkor nem is fog segíteni.
Próbáld meg még nagyterhesen is nőiesen öltözködni viselkedni nem úgy mint egy vidéki gazdasszony aki elött nincs megoldatlan probléma ... változtass.
ha otthon fekszik ...
Valld be . tedd a szívedre a kezed ha neked nincs épp dolgod akkor Te is pihensz nem?????
ha nem így van ülj le és pihenj. kérd meg hogy drágám légy oly jó vidd le a szemetet és hozz egy kg kenyeret . vagy kérd meg hogy evés után vigye ki a tálcát és pakoljon be a mosogatóba
Ha erre nemet mond akkor azért tényleg gond van de szerintem elsősorban Neked kellene stílust változtatni mert ahogy most - kívülállóként látva - viselkedsz az nem egy felnőtt asszony viselkedése hanem egy hisztis kamaszlányé akit valóban nem kell komolyan venni . ezért hagyja hogy folytasd . a babát meg szeretni is fogja mert az ő vére. de nem biztos hogy Tenni is fog érte ha igy meg y továbbra is minden a továbbiakban .
Hű...
Tudod meddig lehet ezt tűrni? Semeddig. Nagyon gyerek/fiatal lehetsz még, ha ezeket benyeled. Ha már most ilyen, a gyerek megszületése után csak sokkal rosszabb lesz. Az első gyerek érkezése még a legjobb kapcsolatokat is kizökkenti kicsit.
És én sem értem, hogy hogy lehet ennyire rosszul választani partnert... :(
szerintem irányít téged mert HAGYOD!!!! Vedd fel a kesztyűt mert az uradnak a jólétbe kicsit elment az esze!!!
először is nem kell kiszolgálni, harcias kiskakasként én ugráltatnám kicsit, amúgy meg miért kellene újszülött melett mindent tökéletesre csinálnod ??? ki írja ezt elő??? senki!!!! uh csak a babára koncentrálj....
nehogy már 34 hetesen a cselédje legyél, közben meg semmi megértést nem kapsz.....mi ez a szöveg h ordíts csak ? máshoz úgy sem értesz! ??????
egyszerűen a férjednek nem feleség hanem egy cseléd kell...
Családon belüli erőszak indul!!!
Költözz, de azonnal!!!!!!
Első vagyok.
Felénk van egy mondás: egy gyermek születése a jó kapcsolatot még jobbá, a rosszat még rosszabbá teheti(sok esetben a környezetemben ez be is vált...)
Alaposan gondold át, hogy várható-e változás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!