Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?
Utolsó vagyok! Nem rossz szándékból írtam! Csak sajnos ismerem a párod "fajtáját"! Az én párom akitől most terhes vagyok a világ legjobb apukája lesz! Mindenben segít, és nem kell neki könyörögni! De hidd el előtte volt pár barátom és valamiért én is az ilyen hülyéket vonzottam be mindig! Sajnos az a véleményem erről a fajta emberről, hogy valóban nem fog megváltozni, ha a terhességed, nem elég ok neki erre, akkor semmi sem lesz az! És azért írtam azt is, hogy tagadsz, mert én 3 évig csináltam ezt, csak annyi különbséggel, hogy ott nem volt gyerek, és nem volt olyan veszélyes, de neked már a gyermekedre is gondolnod kell, és tudom, hogy nehéz elhinni, hogy akit szeretsz az ilyen meg olyan ember, de hidd el jobb hamarabb felismerni a bajt! A szüleidnél hidd el nagyon jó dolgod lesz! A babát is imádni fogják, és legalább anyagilag is tudnak neked segíteni! Hidd el, tényleg nem jó ez így, és ne hibáztasd magad, mert az is lehet, hogy az idegállapotod abból adódik, hogy már nagyon régen tűrsz!!!! Szóval erre nem hiszem, hogy lehet alapozni, meg amúgy is egy várandós nő mindig idegesebb picit az átlagnál és érzékenyebb, de ezt nem a megaláztatással kellene érzékeltetni! Én is szoktam hisztis lenni néha, de attól még nem vagyok a párom cselédje...
Gondold át arra kérlek, mert ebből még nagy érzelmi gondjaid lehetnek a későbbiekben, ha majd a gyerekednek el kell mondani, hogy azért jöttünk aputól, igaz tudom, hogy hiányzik, mert egy köcsög... Most még nem kötődik úgy hozzá, mintha együtt élnétek, persze nem azt mondom, hogy soha ne is lássa a gyerek, csak nem mindegy mihez szokik hozzá! És igaz nagyon nehéz lesz gyerekkel, de nem lehetetlen egy új párt találni, aki rendes, szeret titeket, próbál neked segíteni! Gondolkozz még nem késő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!