Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hányszor lehet megbocsátani?...

Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?

Figyelt kérdés
Szeretném ha őszintén leírmátok a véleményeiteket mert jó lenne végre partatlan embereket végig hallgatni mit is gondolnak! 3éve vagyunk együtt a párommal gyógyszer mellett lettem terhes úgy döntöttünk megtartjuk előtte is voltak viták(egyszer meg is csalt kb a első hónapban) azóta beszélget nőkkel esetleg udvarolgat is de fizikálisan nem csalt meg! Az ő véleménye hogy nekem főzni mosni takaritani kell semmit nem segít vagy nagy ritkán! Ő egész nap alszik ha otthon van amúgy dolgozik! Engem ugráltat kicsit fárasztó már így a 34hétben! meg se fordul a fejében hogy ha ő eszik megkérdezze kérek e hozzon e valamit ha feláll valamiért! a legrosszabb hogy nagyon csúnyán beszél velem! ha pedig elkezdek sírni az a válasz ordits csak máshoz úgy sem értesz:-( nagyon sokat bánt szóban! nagyon sokáig tűrtem mert én is biztos hibás vagyok(hamar felkapom a vizet mert elfáradok és tényleg nem segít) de meddig kell?! nem tudom kibírom e a végéig és vissza költözöm a szüleimhez! eddig azt vallottam hogy a gyereknek család kell de egyedül nem fogom bírni! ma telt be a pohár igazán mikor kérdeztem hogy ha meglesz a baba se fog segíteni? a válasz másnál se segít senki az én dolgom! megijedtem mert egyedül főzni mosni takaritani EGY ÚJSZÜLÖTTEL FOGLALKOZNI nem fogok tudni képtelen leszek! és erre rá tetőzte hogy nem volt képes még a zsugor vizet se behozni nekem kellett! mit csináljak? várjak még? az igazsághoz tényleg hozzá tartozik hogy tényleg hamar felkapom a vizet és elég hamar neki tudok állni hisztizni kiabálni! véleményeket várok van rá esély hogy megváltozik?(a babát nagyon várja)
2013. jan. 15. 13:46
1 2 3 4
 21/33 agi91babe ***** válasza:
74%

Nem,nem fog megváltozni. Olyan mértékű frusztráció és elégedetlenség van benne, amit rajtad vezet le. Gondolom csapdában érzi magát, hogy teherbe estél, és kötelességének érezte hogy gondoskodjon rólatok. Csak a kis csökött agyával nem jön rá, hogy ezzel többet árt mindkettőtöknek, mintha azt mondta volna inkább, hogy nem akar tőled gyereket. Ez az ember nem szerelmes beléd kedves kérdező, és most be van szarva hogy elcseszte az életét szerintem. Te pedig még meg is csinálsz körülötte mindent, meg az írásod alapján még a kedvére is akarsz tenni folyton, amitől még inkább frusztrált és bűntudata is van. Csak mivel az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van, nem tudja máshogy kifejezésre juttatni amit érez.

Viszont te sem lehetsz egy érett, felnőtt lelkületű ember, ha hisztivel oldod meg a problémáid."biztos én is hibás vagyok..."

1. Kommunikáltál már vele erről ŐSZINTÉN? Minden mázolás meg szépítés nélkül. Néha már ezzel meg lehet oldani a gondok 80%-ákat. Kedvesen de nagyon nyíltan és egyszerűen lecsupaszítva a dolgokat.

2. Valószínűleg nullához közelít az önbecsülésed és önbizalmad ha ezt eltűröd egy másik emberi lénytől.Az embernek meg kell húznia a határait.Kell egyfajta érettség ezek kezeléséhez, hogy ha valaki nem a megfelelő hangnemet üti meg veled például, akkor nem felemeled a hangod, vagy hisztizni kezdesz, hanem otthagyod. Meg sem hallod. Csak akkor foglalkozol vele, ha megtisztel a megfelelő modorral. Amúgy NEM. Mert van önbecsülésed.Viszont ez oda-vissza jár.Te sem ordibálsz. Az a gyerekek és a gyenge emberek fegyvere hogy felhívják magukra a figyelmet.

Talán akkor több tiszteletet tanusítana irántad, ha te is elkezdenéd magadat tisztelni ilyen apróságokkal.

Lábtörlő vagy? Az akarsz lenni tényleg?!?!

Lassan le kéne essen a tantusz hogy terhesen a férjed zsugor vizeket cipeltet veled és házicselédnek néz.Ez tudod kiknél szokás?? Romáknál....De ott annyi nő van, hogy tudnak egymásnak segíteni.

Ha én lennék az anyukád van apukád és tudnám hogy így bánik veled a párod, szó nélkül elhoztalak volna onnan.És még be is vertem volna a képét.

MEnekülj tőle kérdező.

Engem felháborít hogy téged ez "csak" ennyire háborít fel. És azt sem hiszem, hogy eddig nem tudtad milyen ember. ILYEN "EMBERNEK" NEM SZÜLÜNK!Mert ha majd nem tetszik valami egyszer jól elver aztán majd mondogathatod hogy igen, biztos én vagyok a hibás mert hangosan vettem a levegőt. Ez már szinte csak egy lépés...ne legyél áldozati bárány...

2013. jan. 15. 14:16
 22/33 anonim ***** válasza:

13-as. Az én férjem soha nem engedte volna, hogy én emelgessem 34 de akárhány hetes terhesen sem a zsugor vizeket. Nem az a normális egy férfi részéről, hogy a terhes feleségével cipeltessen ilyeneket. Az sem normális, hogy ha Ő kimegy valamiért a konyhába nem kérdezi meg, hogy a terhes feleségének hozzon-e valamit be. Az én férjem sem egy tökéletes pasi, de ezek alap dolgok számára is.

Egyébként a nőzés felett meg mindenki el is siklott. Az ilyen férfi meg fogja csalni a párját, ha még nem tette meg.

23/33 Jégtánc ***** válasza:
100%
Nem kettő embernek kell(ene) megdolgozni a kapcsolatért?
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok, én írtam, hogy családon belüli erőszak indul

Látod, mit írsz? Ezek az első jelek!

"én rontottam el mert mindig is kiszolgáltam"

"Sajnos elég sok mindenért magam okolom amiért lehet nem is kellene!"

"Amúgy hozzá tenném nem ütne meg soha!"

Kérlek-kérlek Téged, azért olvasgass erről!

2013. jan. 15. 14:18
 25/33 agi91babe ***** válasza:
Szerintem itt a megcsalás a legkisebb gond most a kérdező számára. Egy gyerek életed végéig összeköt egy másik emberrel. Nem értem, hogy akarhat valaki egy ilyen emberrel leélni akár csak elméleti szinten még 40 évet. Szerinted boldog leszel?
2013. jan. 15. 14:20
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Jégtánc! Ne érts félre, én sem a cselédje vagyok a férjemnek. De ő egész nap nehéz fizikai munkát végez, hogy megélhetést nyújtson a gyermekeimnek és nekem. Van, hogy napi 16-17 órát dolgozik, hétvégén is. Nekem nem lenne pofám még este arra kérni, hogy ugyan vigye már ki a szemetet, vagy mosogasson el... Én választottam, hogy itthon maradok, nekem ez lett a "munkám", hogy vezessem a háztartást, gondoskodjak a gyermekeinkről. Én így érzem egyenlőnek a kapcsolatunkat. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy ő készít vacsorát, vagy fürdeti a gyerekeket, de neki nem ez a dolga. Alapvetően ez az én feladatom. Nem azt mondom, hogy nem lehet másképp csinálni. Mi így csináljuk. És én ezt így szeretem, elégedett vagyok az életemmel, cselédnek sem érzem magam, mert tudom, érzem, hogy a férjem szeret, és hálás azért, amit én teszek a családunkért, ahogy én is hálás vagyok neki azért, hogy ennyit dolgozik értünk. (egyébként meglepett, hogy most nem vagyunk egy véleményen, az eddigi kérdéseknél még soha nem fordult elő :) )
2013. jan. 15. 14:25
 27/33 Jégtánc ***** válasza:
Az teljesen más ha te így érzed teljesen a kapcsolatod,te szereted ezt ,és így csinálod.Semmi gond azzal.Itt azzal van a gond hogy a kérdező nem boldog,legalábbis nem tűnik annak,és sajnos nem mindenki találja meg a "foltját" mint ahogy te vagy én,és még sokan mások:))Egy kapcsolatban szerintem a társak kiegészítik egymást:) Kérdezőnél nem úgy néz ki.
2013. jan. 15. 14:30
 28/33 anonim ***** válasza:
Üljetek le és beszélgessetek erről.Mondd el neki ugyanazt,amit nekünk leírtál.Tényleg segítenie kellene a férjednek,nem ugráltatni.
2013. jan. 15. 14:36
 29/33 A kérdező kommentje:
Hu...! A Fejmosást őszintén köszönöm! hol is kezdjem a zsugor víz azért akasztott ki mert veszélyeztetett terhes vagyok és nem nagyon csinálhatnék ilyet! (nem könyörögök inkább megcsinálom) Ja és nem nem várom el hogy bármit is megmozdítson a lakásban mert igen én vállaltam (persze ő is)ezt és nem kértem rá és nem is olyan rég közöltem vele hogy vita nélkül elmehet nem kötelezem arra hogy baba miatt velem legyen ha nem boldog! Nem akar elmenni mert szeret kellünk neki ez volt a válasz! A takarítás részt pedig arra értem hogy ő este 6tol dolgozik hajnali 3-4ig és nem keltem fel 1nél előbb de azt gondolom akkor már megtehetem hogy felkeltem és megkérem erre arra! Illetve van hogy 2napot is itthon van és akkor ő végig alszik semmit nem hajlandó ha épp olyanja van! Nem várom el hogy főzzön vagy hogy takaritson de megmozdulhat ha megkérem hozzon egy pohár vízet! A felháborodottságot az okozza hogy lusta és zavar mikor segíthetne se teszi meg! Aztán van hogy 2óra alvás után fogja magát mire haza érek a boltból már össze söpört fejmosott! Valahogy változtatni kell! Amúgy nem igazán értem miért kell arra gondolni hogy eltramplisodtam?! oké melegitő van rajtam alul nem a kinyújt agyon hordott fajta de felsőm mindig csinos és festem magam illetve adok magamra! Tényleg köszönöm a hozzászolásokat!
2013. jan. 15. 14:43
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo meg te magad se vetted eszre, hogy hitegeted sajat magad? Mikor olvastam hogy veszelyeztetett vagy azt hittem elajulok... Mert igy nem csak kocsog dolog a zsugor viz a parodtol hanem undorito es felelotlen, hiszen veszelyezteti az eletet a babanak... Ne haragudj de ha nem mesz haza buta vagy!!
2013. jan. 15. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!