Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?
Nem,nem fog megváltozni. Olyan mértékű frusztráció és elégedetlenség van benne, amit rajtad vezet le. Gondolom csapdában érzi magát, hogy teherbe estél, és kötelességének érezte hogy gondoskodjon rólatok. Csak a kis csökött agyával nem jön rá, hogy ezzel többet árt mindkettőtöknek, mintha azt mondta volna inkább, hogy nem akar tőled gyereket. Ez az ember nem szerelmes beléd kedves kérdező, és most be van szarva hogy elcseszte az életét szerintem. Te pedig még meg is csinálsz körülötte mindent, meg az írásod alapján még a kedvére is akarsz tenni folyton, amitől még inkább frusztrált és bűntudata is van. Csak mivel az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van, nem tudja máshogy kifejezésre juttatni amit érez.
Viszont te sem lehetsz egy érett, felnőtt lelkületű ember, ha hisztivel oldod meg a problémáid."biztos én is hibás vagyok..."
1. Kommunikáltál már vele erről ŐSZINTÉN? Minden mázolás meg szépítés nélkül. Néha már ezzel meg lehet oldani a gondok 80%-ákat. Kedvesen de nagyon nyíltan és egyszerűen lecsupaszítva a dolgokat.
2. Valószínűleg nullához közelít az önbecsülésed és önbizalmad ha ezt eltűröd egy másik emberi lénytől.Az embernek meg kell húznia a határait.Kell egyfajta érettség ezek kezeléséhez, hogy ha valaki nem a megfelelő hangnemet üti meg veled például, akkor nem felemeled a hangod, vagy hisztizni kezdesz, hanem otthagyod. Meg sem hallod. Csak akkor foglalkozol vele, ha megtisztel a megfelelő modorral. Amúgy NEM. Mert van önbecsülésed.Viszont ez oda-vissza jár.Te sem ordibálsz. Az a gyerekek és a gyenge emberek fegyvere hogy felhívják magukra a figyelmet.
Talán akkor több tiszteletet tanusítana irántad, ha te is elkezdenéd magadat tisztelni ilyen apróságokkal.
Lábtörlő vagy? Az akarsz lenni tényleg?!?!
Lassan le kéne essen a tantusz hogy terhesen a férjed zsugor vizeket cipeltet veled és házicselédnek néz.Ez tudod kiknél szokás?? Romáknál....De ott annyi nő van, hogy tudnak egymásnak segíteni.
Ha én lennék az anyukád van apukád és tudnám hogy így bánik veled a párod, szó nélkül elhoztalak volna onnan.És még be is vertem volna a képét.
MEnekülj tőle kérdező.
Engem felháborít hogy téged ez "csak" ennyire háborít fel. És azt sem hiszem, hogy eddig nem tudtad milyen ember. ILYEN "EMBERNEK" NEM SZÜLÜNK!Mert ha majd nem tetszik valami egyszer jól elver aztán majd mondogathatod hogy igen, biztos én vagyok a hibás mert hangosan vettem a levegőt. Ez már szinte csak egy lépés...ne legyél áldozati bárány...
13-as. Az én férjem soha nem engedte volna, hogy én emelgessem 34 de akárhány hetes terhesen sem a zsugor vizeket. Nem az a normális egy férfi részéről, hogy a terhes feleségével cipeltessen ilyeneket. Az sem normális, hogy ha Ő kimegy valamiért a konyhába nem kérdezi meg, hogy a terhes feleségének hozzon-e valamit be. Az én férjem sem egy tökéletes pasi, de ezek alap dolgok számára is.
Egyébként a nőzés felett meg mindenki el is siklott. Az ilyen férfi meg fogja csalni a párját, ha még nem tette meg.
7. vagyok, én írtam, hogy családon belüli erőszak indul
Látod, mit írsz? Ezek az első jelek!
"én rontottam el mert mindig is kiszolgáltam"
"Sajnos elég sok mindenért magam okolom amiért lehet nem is kellene!"
"Amúgy hozzá tenném nem ütne meg soha!"
Kérlek-kérlek Téged, azért olvasgass erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!