Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hányszor lehet megbocsátani?...

Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?

Figyelt kérdés
Szeretném ha őszintén leírmátok a véleményeiteket mert jó lenne végre partatlan embereket végig hallgatni mit is gondolnak! 3éve vagyunk együtt a párommal gyógyszer mellett lettem terhes úgy döntöttünk megtartjuk előtte is voltak viták(egyszer meg is csalt kb a első hónapban) azóta beszélget nőkkel esetleg udvarolgat is de fizikálisan nem csalt meg! Az ő véleménye hogy nekem főzni mosni takaritani kell semmit nem segít vagy nagy ritkán! Ő egész nap alszik ha otthon van amúgy dolgozik! Engem ugráltat kicsit fárasztó már így a 34hétben! meg se fordul a fejében hogy ha ő eszik megkérdezze kérek e hozzon e valamit ha feláll valamiért! a legrosszabb hogy nagyon csúnyán beszél velem! ha pedig elkezdek sírni az a válasz ordits csak máshoz úgy sem értesz:-( nagyon sokat bánt szóban! nagyon sokáig tűrtem mert én is biztos hibás vagyok(hamar felkapom a vizet mert elfáradok és tényleg nem segít) de meddig kell?! nem tudom kibírom e a végéig és vissza költözöm a szüleimhez! eddig azt vallottam hogy a gyereknek család kell de egyedül nem fogom bírni! ma telt be a pohár igazán mikor kérdeztem hogy ha meglesz a baba se fog segíteni? a válasz másnál se segít senki az én dolgom! megijedtem mert egyedül főzni mosni takaritani EGY ÚJSZÜLÖTTEL FOGLALKOZNI nem fogok tudni képtelen leszek! és erre rá tetőzte hogy nem volt képes még a zsugor vizet se behozni nekem kellett! mit csináljak? várjak még? az igazsághoz tényleg hozzá tartozik hogy tényleg hamar felkapom a vizet és elég hamar neki tudok állni hisztizni kiabálni! véleményeket várok van rá esély hogy megváltozik?(a babát nagyon várja)
2013. jan. 15. 13:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Költözz de tényleg!!!Én ezt biztos nem bírnám elviselni!Egy terhes nővel senki ne bánjon így!
2013. jan. 15. 14:04
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltok! Az igazság lehet én rontottam el mert mindig is kiszolgáltam! már elköltöztem eljött értem mert ő szeret utána minden rendben is volt! Nem mondom hogy napi szinten van ez mert van amikor szó nélkül takarit vagy megfőz! Sajnos elég sok mindenért magam okolom amiért lehet nem is kellene! És tényleg nem akarom védeni de amúgy mindent megad már most a babának nekem is az utolsó forintját is rám költi! De tényleg sokkolt hogy neki az a véleménye hogy nekem kell mindent intézni a babával meg otthon is! Nagyon várja tényleg a babát el se tudtam eddig képzelni hogy ő nem akárna foglalkozni vele! Tényleg nem tudom mit kellene tenni? Üljekle vele beszélni? Vagy szó nélkül lépjek le pár napra és meglátjuk mi lesz? Amúgy hozzá tenném nem ütne meg soha!
2013. jan. 15. 14:06
 13/33 anonim ***** válasza:
66%
Azért egy valami: nagyon sok édesanya van egész nap egyedül, segítség nélkül az újszülött babával, esetleg több gyerekkel is. Például én is, 3 kisgyermekünk van, a férjem hajnalban elmegy dolgozni, este jön haza. Vacsora és fürdés (közben gyorsan megbeszéljük mi történt aznap), és már alszik is. 2 hetes baba mellett (3. gyerek) én vágtam a fát, hogy be tudjak fűteni... Emellett ugyanúgy vezetem a háztartást, intézem a gyerekeket, mindent én csinálok, mert a férjem ugyan mikor is csinálná, amikor értünk dolgozik minden nap? Te is meg tudod csinálni, mint ahogy több millió nő a világon. Azt írod, a férjed dolgozik, ha hazamegy akkor meg alszik. Te egész nap otthon vagy. Tényleg az lenne a jó, ha miután hazamenne, neki kellene mosni, vasalni, nekiállni takarítani, főzni? Te pedig ellennél a világban, hogy kismama vagy, és ezzel letudtál mindent? A terhesség nem betegség, egy zsugor víz elpakolásától még nem hallottam, hogy bárkinek is baja esett volna. Ha valamit nem esik jól ma megtenni, és nem égetően fontos, majd megteszed holnap. De hogy a férjedtől elvárd, hogy munka mellett még háztartást is vezessen helyetted? Ugye, te sem gondolod komolyan.
2013. jan. 15. 14:08
 14/33 anonim ***** válasza:
64%
Ülj le vele beszélni, mond el, hogy egyedül nem fogod bírni a babát és a háztartást (az elején biztos nem, de később is jól jön a segítség). Ha nem érti meg, akkor talán próbáljon meg vele beszélni valaki,akinek már van gyereke, mondja el milyen nehéz egy pici babával. Ha semmi nem hat, akkor költözz el a szüleidhez, legalább az első 6 hetet töltsd ott. Hátha észhez tér a párod.
2013. jan. 15. 14:10
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell találni az egyensúlyt, kinek mi a dolga.

Nekünk három gyermekünk van. A férjem munka mellett mindhárom gyereknél elintézte a papírokat (TAJ, ilyesmi)

Amikor szóvá tettem, hogy nem kell apró fát vágnia egyik alkalommal, mert későn ért haza, majd én megcsinálom, azt mondta, hogy elsüllyedne a szégyentől, ha pici baba mellett nekem kellene kimenni fát vágni, ez az ő dolga.

Lehet, hogy nem ütne meg, de a lelki terror sem kellemes...

2013. jan. 15. 14:12
 16/33 Jégtánc ***** válasza:
100%
kedves utolsó,nem helyette kell csinálni,hanem nem pattogtatni kell a kismamát.Segíteni kell.Nemcsak a kismamát hanem egy normális jól működő kapcsolatban az egyik fél segíti a másikat.Mindenben.Az én párom is dolgozik,de érdekes neki van kedve és ideje(szakít rá) hogy este pl együtt megfőzzünk másnapra.Mert kettesben sokkal jobban esik bármit is csinálni.Attól még hogy a nő otthon van és a férfi melózik,nem jelenti azt hogy a társa átment cselédbe.
2013. jan. 15. 14:12
 17/33 Jégtánc ***** válasza:
Elnézést, kedves 13-as-ra reagáltam.
2013. jan. 15. 14:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon hasonló cipőben járok. Érzéketlen tuskó a párom, csak anyósom még a háttérből navigálja is. Abszolút megértem az elkeseredettségedet. Én 32 hetes vagyok, még dolgozni járok, van már egy lányom őt is el kell látnom. Teljesen kimerülök estére. Nézi a tv-t, hogy a főzésben segítsen fel sem merül. Én most visszapateroltam anyukához, hátha magához tér, de inkább azt látom, hogy anyós osztja az észt. Én vagyok a gonosz...stb... Nem érti meg, hogy ebben az állapotban nem bírok már annyi mindent csinálni.
2013. jan. 15. 14:14
 19/33 anonim ***** válasza:

Én a 13.53-as vagyok akit sikeresen lepontoztak a padlóra bár nem érdekel.

a házasságért a kapcsolatokért meg kell dolgozni és már megbocsásson mindenki de a hozzászólások azt tükrözik hogy amint probléma van egyből mindenki - tisztelet a kivételnek - csomagolna és menne.

ezért van ennyi válás. és ez még csak a kapcsolat elejének az úgymond első nagy drámája .

máris feladnád ?

ha belátod hogy a Te hibád is az sokat javíthat. ha leülsz vele akkor sose általánosíts hogy mert Te aztán sose stb.

hanem észérvekkel .

Drágám reggelente álmos vagyok amikor leviszed a kutyát hozzál nekem egy kakaóscsigát így állj hozzá . Erre nem fog nemet mondani mert közlöd mit szeretnél nem vaktában vádaskodsz.

Nőiesedj és komolyodj hisz anya leszel és a gyereknek apa kell nomeg abba is gondolj bele hogy ha a kicsi nevelésében is lesz majd probléma akkor Őt nem lesz kinek odaadni ha kész helyzet

elé vagy állítva mert neadjIsten mégis a kiugrást választod.

Tudom és igazat is adnék az ez már családon belüli erőszak pártolóinak mert lehet még az belőle de ne legyen és ha változtatsz Ő is változni fog .

Sok sikert !!!

2013. jan. 15. 14:14
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, miért mondják sokan, hogy az első időszakot nem tudja segítség nélkül átvészelni? Miért nem? Szervezés kérdése az egész. Nincs mindenkinek segítsége, mégsem siránkoznak, hanem teszik a dolgukat. Ezzel jár a család, az anyaság. Munkával.
2013. jan. 15. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!