Hányszor lehet megbocsátani? Meddig lehet ezt tűrni?
Meg kell találni az egyensúlyt, kinek mi a dolga.
Nekünk három gyermekünk van. A férjem munka mellett mindhárom gyereknél elintézte a papírokat (TAJ, ilyesmi)
Amikor szóvá tettem, hogy nem kell apró fát vágnia egyik alkalommal, mert későn ért haza, majd én megcsinálom, azt mondta, hogy elsüllyedne a szégyentől, ha pici baba mellett nekem kellene kimenni fát vágni, ez az ő dolga.
Lehet, hogy nem ütne meg, de a lelki terror sem kellemes...
Én a 13.53-as vagyok akit sikeresen lepontoztak a padlóra bár nem érdekel.
a házasságért a kapcsolatokért meg kell dolgozni és már megbocsásson mindenki de a hozzászólások azt tükrözik hogy amint probléma van egyből mindenki - tisztelet a kivételnek - csomagolna és menne.
ezért van ennyi válás. és ez még csak a kapcsolat elejének az úgymond első nagy drámája .
máris feladnád ?
ha belátod hogy a Te hibád is az sokat javíthat. ha leülsz vele akkor sose általánosíts hogy mert Te aztán sose stb.
hanem észérvekkel .
Drágám reggelente álmos vagyok amikor leviszed a kutyát hozzál nekem egy kakaóscsigát így állj hozzá . Erre nem fog nemet mondani mert közlöd mit szeretnél nem vaktában vádaskodsz.
Nőiesedj és komolyodj hisz anya leszel és a gyereknek apa kell nomeg abba is gondolj bele hogy ha a kicsi nevelésében is lesz majd probléma akkor Őt nem lesz kinek odaadni ha kész helyzet
elé vagy állítva mert neadjIsten mégis a kiugrást választod.
Tudom és igazat is adnék az ez már családon belüli erőszak pártolóinak mert lehet még az belőle de ne legyen és ha változtatsz Ő is változni fog .
Sok sikert !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!