Anyukák hányszor mosogattok egy nap és hogyan?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 16:43
1/15 anonim válasza:
1x. Bepakolom a mosogatógépet. Vagy a férjem...
2/15 A kérdező kommentje:
jó neked...
2013. febr. 16. 16:46
3/15 anonim válasza:
1. vagyok. Hidd el, nem cserélnél velem. :) Rengeteg más plusz, munkámból adósó dolog van, amit a mosogatógép nem válthat ki. De nem ez a kérdés, úgyhogy nem részletezem... :)
4/15 anonim válasza:
Egyenlőre egyszer, vagy egyszer sem. Még pici a babánk, rá nem kell még mosogatni. A cumisüveg sterilizálás más... Bepakolom a mosogatógépbe és csak akkor indítom el, ha már nincs benne hely. Később lehet, hogy naponta be kell majd kapcsolni, de egyelőre még nem. Egy-két dolog van, amit kézzel kell mosogatnom, de az nem sok idő.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem is azért mondtam:) Bár sztem te sem cserélnél velem:D
Én naponta 2x mosogatok(reggel este). 2 gyerekem van és 28 hetes terhes vagyok, a combtőm úgy fáj, hogy üvölteni tudnák, úgy megyek mint egy 200 éves:D A derekam le van szakadva és sorolhatnám:D Nekem is lenne mosogatógépen, de sajnos nem fér be a konyhába, így marad a kézzel mosizás:)
2013. febr. 16. 16:55
6/15 anonim válasza:
Kb.2x én is. Legalábbis hétköznap. Hétvégén többször, mert főzés után is el szoktam, utána evés után is. Meg reggel, meg este. Az 4. De ha sütök is, akkor még egyszer. Nincs mosogatógép, de nem is hiányzik.
7/15 anonim válasza:
Ha a férjem kicsit később indul munkába akkor gyors felkelés után az az első dolgom hogy megcsinálom. De ha nem akkor amíg evés után elvan kicsit a kiságyba a lányom. Ha még egy adag össze gyűlik akkor azt este ha hazaért a férjem. Máshogy nem tudnám most megoldani mert a ház közepén van a kandalló és a lányom mindig arra kíváncsi, mosogatás közbe nem tudok mindig rohangálni így egyszerűbb.
8/15 anonim válasza:
Kedves kérdező. Egy cipőben járunk, szintén két gyerekem van (3 és 1,5 évesek), 27 hetes terhes vagyok, és naponta 2x kézzel mosogatok. A többi nyűg is adott. Együtt érzek veled. :)
9/15 anonim válasza:
1x kapcsolom be a mosogatógépet általában. Ha van valami nagyobb darab, azt gyorsan kézzel elmosom.
10/15 anonim válasza:
Napi 1x mosogatok este!
Most hogy terhesnvagyok, heti 1x elmosogat a férjem:)
De ilyenkor mindig az kérdi, én és a lányunk hogy tudunk napi 20 pohart, 20 tányárt elővenni!!!?
Ő reggel kivesz ey poharat, egész nap abból iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!