Ilyen esetben ti mit tennétek? Nem kívánt terhesség?
24 éves vagyok, és sajnos teherbe estem védekezés mellett... Nos a helyzet, hogy én nem akarom megtartani, nem vagyok valami nagy gyerekcentrikus ember, míg a barátom szeretné ha megtartanám.
De én a hátam közepére sem kívánok gyereket, sem most, sem a későbbiekben, én ilyen vagyok. Viszont volt egy nagy vitánk a témából kifolyólag, ugyanis azt mondta, hogy ő is szerepet játszott ebben a terhességben, és ez már az ő "gyereke" is, és nem hagyja hogy csak így elvetessem.. Márpedig én nem fogom megtartani, de most mit kezdjek a barátommal, meg ezzel a fennálló feszültséggel? Nem várhatja el, hogy megtartsam, úgyhogy nem szeretem a gyerekeket, vagy csak addig, amíg nem sír, a terhesség az a nőnek a teher 99%-ban, sőt... Mondjuk azt, hogy a pasinak addig van ebben szerepe míg felcsinálja a nőt, és szerintem a szex egy pasinak sincs terhére! A nőnek kell kihordania, neki kell szembenézni a terhesség összes negatív tényezőjével + a szülésről és a vele járó fájdalomról nem beszélve...
Na mindegy, gondolom mindenki ezzel tisztában van, de mit kezdjek a barátommal?
Nem, nem szeretem viccből vagyok vele... Nem is értem ilyet miért feltételeztek, szeretem, épp azért próbálok tanácsokat keresni, hogyan értessem meg vele, hogy nem akarok anya lenni egyáltalán. Nem szeretném őt elveszíteni, de mint mondtam az én esetemben egy gyerek csak nyűg lenne, és akármilyen durván és keményen hangzik, nem fogom feláldozni az életemet csak azért, hogy megtartsam a barátomat..
Aki azt írta, hogy biztos nem szeretem, hisz már most a "Nagy Ő"-ről beszélek, annak üzenném, hogy én eddig azt hittem a mostani barátom lesz az igazi, de ha ő képes elhagyni, azért mert nem szeretném ezt a gyereket, és ő eddig is tudta, hogy gyerekellenes vagyok, akkor van okom feltétezni, hogy nem ő az igazi!
Gondoltam, mivel TERHES vagyok, ezért írom a terhesség rovatba, de hát én kérek elnézést, hogy nincsen külön rovat az ilyen fajta kérdéseknek, kétlem, hogy bármelyik kismamának aki olvassa ezt a rovatot, és véletlen belefut a kérdésembe, annak lelki traumát okozna, hogy van olyan nő, aki el akarja vetetni a gyereket.. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit tesz hasonló helyzetben.
Azért köszönöm a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!