Szabad azért még egy gyereket vállalni mert én szeretném? Van már 3 fiúk és lány is.
A férjem úgy van vele hogy ha én szeretném akkor oké, mindegy hogy 3 vagy 4 gyerek ő tökéletesen boldog így 3mal is. Segítjük egymást ahogy tudjuk természetesen nem a tudta nélkül szeretnék teherbeesni ...
Neki tökéletes így is, meg a 4 ellen sincs kifogása. De így kifejezetten nincs rajta a témán hogy legyen még egy. Nem tudom valahogy olyan önzőnek érzem magam mikor arra gondolok hogy nekem ez hatalmas örömet okozna hogy még egyszer átélhetném a terhességet, a kisbabával való törődést, a nagyobb gyerkőcöt szóval minden életkorát.
Én érzem úgy hogy a szívemnek lelkemnek mindenemnek ez tenne jót jobban mint belevetni magam egy új hobbiba vagy még többet dolgozni vagy bármi egyéb.
Eddig úgy volt más indok is mint pusztán ez hogy szeretnénk gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!