Kívülállóként hogy látod, tényleg ekkorát hibáztam? ( nagyszülő-unoka)
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni, mert nem tudom elfogadni párom reagálását, ill. úgy érzem teljesen indokolatlan volt a viselkedése! Kisebbik lányunk 3 hetes, nagyobbik 20 hónapos lesz - még a szülés előtt beszéltünk róla, hogy ha megérkezik a kistesó, a nagylányt időnként elviszi a nagymama ( eddig csak együtt mentünk, vagy mi vittük el a mamához, s úgy maradt ott pár órát). Na pár napja délután Anyum elvitte másfél órára, úgy hogy párom hazaérkezte után fél óraval már itthon is volt...( hozzáteszem Anyumékkal egy városban lakunk, autóval 2 percre laknak) - mikor hazaért a párom letámadott, hogy akkor hol is van a kislányunk, és mit képzelek, hogy őt erről meg sem kérdeztem , ennek ő nagyon nem örül, és felejtsem el, hogy ez szokás lesz - de mindezt olyan elborult arccal, és olyan idegesen, hogy szó szerint ijesztő volt! Tényleg ekkora bűnt követtem el, hogy nem kértem az engedélyét, - hisz beszéltünk róla korábban, ráadásul lányunk imádja a Mamit, naponta találkoznak - én úgy gondolom neki már szüksége van egy kis elszakadásra , meg egyébként is mi a rossz ebben???? Tényleg nem értem, s nem tudom elfogadni ezt a hozzáállást! Nem sokkal később annyit mondott már lenyugodva, hogy legközelebb kérdezzük meg őt is erről, és ezzel pontot tett a végére. én nem akartam vitatkozni, hisz itt a pár hetes lányka is, most rá-rájuk kell figyelnem, nincs energiám veszekedni , de nem tudom ezt elfogadni! Azóta persze nem vitte el a Mama a nagylányt, de én nem tudok így élni-gyermeket nevelni, ezt érzem belül... :(
Köszönöm, ha elolvastátok, és nagyon várom a külső meglátásokat!
Szerintem is itt vmi más lehet a gond, vmi más baja van talán nagy neki a felelősség így hirtelen vagy a fene tudja...
nálunk nincs ilyen hogy engedélyt kéne kérnem bármire is a férjemtől, de nem egy barátnőm van akiknél ez a szokás hogy még arról is megkérdezik telefonon "apát" hogy milyen bugyit húzzon a kislány aznap.
Ha nekik így jó akkor oké persze de nekem ez tök fura. Felnőtt ember vagy ugyan mi rosszat akarhatnál a lányodnak, nem értem az okot hogy mi rosszat látott ő ebben hogy a kislányod egyszer a nagyinál van. Azért is mondom hogy én arra gondolnék, más baja van, és nem ez amin ennyire kibukott...
Bármilyen probléma felmerül, gondold végig te mit tennél az ő helyében. Tételezzük fel, hogy nem vagy otthon a párod megbeszéli az anyjával, hogy elviszi a gyereket, mikor hazaérsz azzal szembesülsz, hogy a kicsi nincs otthon, de téged senki nem tájékoztatott, és meg sem kérdezett. Te úgy éreznéd, hogy ez így ok?
Ő is ugyanúgy SZÜLŐ. Én a helyedbe örülnék neki, hogy ennyire törődik a gyerekével, hogy mindig szeretné tudni merre van, kivel van. Legközelebb értesítsd, ha elviszi a mami a picit, valószínű arról van szó, hogy szeretné ezt tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!