Mit szóltak a szüleitek, mikor bejelentettétek, hogy jön az unoka? Mindenkinél örültek és nagy volt a boldogság?
hojé, álmuk valóra vált. tesóm gyermekei akkor voltak 14 és 12 évesek. sírva fakadtak mindketten. sajnos ez a sírás még nagyon nagyon sokszor megismétlődött, hol örömben, hol bánatban, koraszülött lett a lányom. most 1,5 éves és mondhatni szemük fénye. a zord nagypapi szívét totál meg tudja lágyítani :)
és kedves kérdező? csak nem gond van nálatok? :(
anyósék: örültek, boldogok voltak!
apukám: örült, főleg mikor kiderült, hogy kisfiú (első fiú a családban :D)
anyukám: zokogott és arra kért, hogy vetessük el (tervezett baba volt, 10 év után...)
Iszonyúan boldogok voltak. :) Szerintem akkor láttam őket a legboldogabbnak... :)
24 hetes kismama
Az elsőnél az apám teljesen lefagyott,hetekig szólni sem lehetett hozzá, most a szeme fénye a 20 hónapos fiam. Anyám nagyon örült.
A férjem családja gratulált ugyan, de talán csak a nővére örült igazán. Após mondjuk lelkes volt, hogy fiú lett, a többi unoka ugyanis lány. (anyós és a férjem testvérei pont ezért nem örülnek annyira:()
A második kislány lett. Anyós, aki bevallottan "lányos nagyi" lelkesen jön, érdeklődik. Nekem ez olyan piszok szarul esik, itt van a gyönyörű kisfiam, és le se...ellenben a 2 hónapos kislányért odáig van.
A szüleim nála örültek, a férjem testvéreivel meg közben nagyon csúnyán összevesztünk, így nem tudom, mit szóltak.
4. És anyukád azóta már megbékélt a helyzettel? Szereti a kicsit?
8. Megértelek ez nagyon rossz lehet, szegény kisfiú arról igazán nem tehet, hogy nem lánynak született. Attól még ugyanolyan gyerek :(
Mindenkinek gratulálom a babához és sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!