Vállalnál/szülnél úgy babát hogy tudod 6-7 hónapos korában biztos vissza kell menned dolgozni?
6 hetes lesz a babám mikor visszamegyek heti 2 napra 6 órába dolgozni.
Nekem az a fontos hogy mindent megadjak neki addig apa vagy a nagymama vigyázz majd rá!
35 hkm
Nem olvastam végig a válaszokat.
Én úgy vállaltam babát, hogy tudtam, hogy 4 hónapos lesz, amikor vissza kell mennem dolgozni. Ahol ô született, 16, max 18 hétig maradhatsz otthon. Hivatalosan 2 hét szülés elôtt, 16 hét utána, de az elôtte levô 2 hét átcsusszanhat utánra. Mindegy, a lényeg, hogy tisztában voltam vele, és nem érdekelt, csak az, hogy lesz egy babám. ÉS....én sem voltam már fiatal, sôt...
Nálam ez huszadrangú dolog lenne. Tisztában vagyok vele, hogy mit veszítünk ezzel, mert az én lányom is amikor elôször felállt, én csak videóról láttam. Mégis úgy gondolom, hogy ha szeretnél babát, vágj bele, attól, hogy 6-7 hónaposan visszamész dolgozni, attól még nem leszel rossz anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!