Szerintetek, milyen a görbém?
Hú.
Hát a hőd alapján a peteérés feltételi a 42-43 ciklusnap között teljesültek.
Ez alapján a 10. dpon vagy. Ez teszthez korai is lenne, meg együttlét is kicsivel mögötte szerintem. :o/
De miért ilyen hosszúak a ciklusaid? Meg ez a vérzés?
Orvos látott már?
#1-nek : csináltam tegnap reggel negatív lett.
#2-nek : lehet pont nem kaptuk el, de akkor miért emelkedik a hőmérsékletem? A ciklusom általában 28-63 nap között mozog. Elég össze- vissza, szedtem már clostit is. De orvosilag nincs bajom, vagy csak nem lettem normálisan kivizsgálva.
A 63 napos ciklus kicsit sem normális. :o(
Szerintem ha ezt mondja a dokid, akkor keress fel egy másikat is.
Azért van fent a hőd, mert megvolt az ovulációd, és peteéréstől vérzésig mindig fent van, ez a normális.
Szerintem 2-6 napon belül meg fog jönni, ha mégis baba lenne, akkor az a 45. napi együttlétből lehetséges, bár mint írtam, ezzel éppen nem csíptétek el szerintem a peteérést, de ne legyen igazam!
Nem normális az sem, hogy ilyen hosszú a ciklusod. Az sem, hogy pecsételsz, holott még lenne pár napod a menzeszig És az sem, hogy egy ciklusban ennyiszer volt pozi az ovuteszt.
Az biztos, hogy van vmi probléma. Keress egy jó orvost!
ha ilyen rendszertelen a ciklusod akkor menj endokrinológushoz. Ne nőgyógyásszal vizsgáltasd ki, az nem az ő szakterülete.. Ráadásul a rendszertelen ciklus olyan hormonproblémákra utal, amik nem csak a peteérést gátolják, hanem esetleg sikeres peteérés után a megtapadást is, illetve korai vetélést okozhatnak, szóval mindenképp irány egy normális kivizsgálás!!!!
Ha az endo doki megállapítja hogy mi a baj és megkezditek a kezelést akkor sokkal nagyobb esélyeid lesznek arra hogy kihordasz egy babát mint így. De persze azért drukkolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!