Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megnézné valaki a görbém?

Megnézné valaki a görbém?

Figyelt kérdés

Mikor volt ovum? Volt egyáltalán?

Köszönöm a segítséget!

[link]

2012. nov. 29. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ennyiből még nem lehet megítélni, főleg, hogy nem mértél rendesen.

Feltehetőleg (ha volt), akkor a 16. és 21. nap között vmikor.

2012. nov. 29. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért nem mértem rendesen? 2 nap maradt ki, mivel későn keltem fel és ezért nem tettem be, de az a kettő is 36,4 volt. A többit mindig ugyan abban az időben mértem 5:30 kor.
2012. nov. 29. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert kihagytad, azért nem mérted rendesen:D Ami még nem is lenne olyan zavaró, ha nem pont ott lenne a kimaradás, ahol van.

De ha 36,4 volt, akkor is lehetett 12. napon az ovud (mivel egy leesés még előfordulhat utána), de lehetett a 16. napon, vagy akár a 21. napon. Nem egyértelmű.

2012. nov. 29. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Azért nagyon szépen köszönöm a választ! Hát sajnos, hogy kihagytam! Próbálom értelmezni, mivel most hallottam erről a módszerről, sokat olvastam is róla, de én olyan kuszának találom az enyémet.

Még egyszer köszönöm szépen.:)

2012. nov. 29. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát néha nehéz értelmezni a görbéket:) De az nem feltétlen jelent bajt:D

Vannak olyan görbék, amire ránézel, és teljesen egyértelmű, pl. ez: [link]

Vagy ez: [link]

És vannak olyanok, amin azért nem annyira egyszerű teljesen pontosan megállapítani:

[link]

Viszont az előző ciklusodban nem volt ovulációd.

2012. nov. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!