Volt már peteérésem? Megnézné valaki a görbém?
Most ez az első hónap, hogy elkezdtem vezetni a hőmet, a ciklus.hu mára írta a peteérést (egy év mensi adatok alapján), de nem esett le a hőm.
Kérlek segítsetek.
Volt ovus fájdalmam 7-8-án is.
Eddigi görbéd alapján a 13. ciklusnapodon volt peteérésed.
Ha nem esik vissza, akkor ez valóban így is van.
Azonban én 31 napos ciklusokkal rendelkeztem, és a 12. napon nekem is leesett a hőm, azokban a napokban a férjem külföldi útja miatt nem is tudtunk együtt lenni. Majd a 21. ciklusnapom ismételt zuhanás, és onnantól emelkedés. Olyannyira, hogy most itt szunyál mellettem a 9,5 hónapos Kislányom.
köszönöm a válaszokat.
Csak én vártam, hogy majd leesik, de miért nem esett le? Remélem lesz belőle babóca is. Akkor most két nappal hamarabbra is ne várjam?
mai hőm 36.7 fok esett 0.05-öt az még nem gáz ugye? Most akkor volt peteérésem vagy nem? Kedves utolsó neked akkor volt a peteérésed, amikor behúzta a ciklus.hu?
Ma már semmilyen folyást nem tapasztalok, tegnap-tegnapelőtt volt egy kicsi, de minimális (csökkenő tendenciával) mára már nincs semmi
köszi a nyugtatást. Annyira nem akarok rágörcsölni, csak csodálkoztam az egészen, hogy nem is akkor van peteérésem, mint ahogy kiszámolta a ciklus.hu én meg mindig ahhoz igazodtam eddig mindig (amikor még nem akartunk babát akkor is) Ezek szerint érdemes hőmérőzni is (bár eléggé macerás), mármint majd akkor is ha nem akarunk babát. Csak azért tettem fel a kérdést is, hogy én is tudjam értelmezni később is majd a hőmet, mert még ez az első hónapom, hogy mérem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!