Körzeti nőgyógyászhoz járok és szeretném, ha megnézne, hogy van-e peteérésem, rendben vagyok-e egy terhességhez. Hogy hozzam ezt fel? Hisz nem fizetek neki külön.
Figyelt kérdés
Anno az első babámmal is hozzá jártam, de nem fogadtam meg. Kedves, kedves, de sokan járnak hozzá, így meglehet, elküldene azzal, hogy próbálkozzunk csak, ha sokáig nem jön össze semmi, akkor menjek vissza. Az első babám első alkalomra összejött. Most vagyunk a második próbálkozós hónapban, tehát nem vagyok lecsúszva semmiről, de itt olyan rosszakat olvasok...2011. máj. 18. 14:44
1/5 anonim válasza:
Egyszerüen szólsz neki - elvégre ezért (is) can ott, az a dolga, hogy a szükséges vizsgálatokat elvégezze.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy minden szájhúzás meg hülyének nézés nélkül megnéz rendesen?
2011. máj. 18. 15:00
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen, de ha húzza a száját, az az ö baja, ha a vizsgálatot elvégzi.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor szerintem megpróbálom...és bízok a legjobbakban :)
2011. máj. 18. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!