Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen a görbém?

Szerintetek milyen a görbém?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 2. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem volt tüszőrepedésed.
2013. febr. 2. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem!! nincs egyértelmű emelkedés!! a holnapi hőd mondja meg! mert ha fent marad akkor talán meg volt!! talán 31-én volt! de nem szembetűnő az emelkedés!
2013. febr. 2. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:

sziasztok görbe szakértők.most már tényleg nem értem a hőmet valaki segíteni tudna?

belinkelem a régebbieket is hogy legyen viszonyítási alapotok.

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 4. 15:14
 4/6 Hannkah ***** válasza:

Szia!

Szerintem az előző görbéidnél a 32. és a 35. nap volt ovud, és akkor pont nem voltatok együtt, ezért nem lettél talán várandós. Elég hosszúak a ciklusaid és úgy tűnik nekem, hogy kitolódik ezekre a napokra az ovud, akkor kéne együtt lenni. (30. naptól minden nap akár)

2013. febr. 5. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy te Pcos? Elég sok tojásfehérjéd van, max 4 napon át lehet, annál többet nem, az magas LH-ra utal, ami meg Pcora. Arról nem is beszélve, hogy hosszúak a ciklusaid, és ez is a jele.
2013. febr. 5. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
pcos vagyok.nem is tudom igazan hogy most milyen a folyasom mert ilyen vizszeru de kozben kremes is.azert irtam tojasfeherest.ma 36,5 a hom.eddig bromot szedtem azota van mensim is.dec volt az utolso gyogyszeres honap.
2013. febr. 6. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!