1/6 anonim válasza:
Szerintem még nem volt tüszőrepedésed.
2/6 anonim válasza:
szerintem sem!! nincs egyértelmű emelkedés!! a holnapi hőd mondja meg! mert ha fent marad akkor talán meg volt!! talán 31-én volt! de nem szembetűnő az emelkedés!
3/6 A kérdező kommentje:
2013. febr. 4. 15:14
4/6 Hannkah válasza:
Szia!
Szerintem az előző görbéidnél a 32. és a 35. nap volt ovud, és akkor pont nem voltatok együtt, ezért nem lettél talán várandós. Elég hosszúak a ciklusaid és úgy tűnik nekem, hogy kitolódik ezekre a napokra az ovud, akkor kéne együtt lenni. (30. naptól minden nap akár)
5/6 anonim válasza:
Nem vagy te Pcos? Elég sok tojásfehérjéd van, max 4 napon át lehet, annál többet nem, az magas LH-ra utal, ami meg Pcora. Arról nem is beszélve, hogy hosszúak a ciklusaid, és ez is a jele.
6/6 A kérdező kommentje:
pcos vagyok.nem is tudom igazan hogy most milyen a folyasom mert ilyen vizszeru de kozben kremes is.azert irtam tojasfeherest.ma 36,5 a hom.eddig bromot szedtem azota van mensim is.dec volt az utolso gyogyszeres honap.
2013. febr. 6. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!