Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy trifázisos a...

Létezik, hogy trifázisos a görbém?

Figyelt kérdés

Sziasztok, páran azt mondták trifázisos a görbém, létezik? Nem merem nagyon beleélni magam

[link]

2013. jan. 9. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok érted, viszont nem akarlak elkeseríteni, de egy trifázisos görbe nem jelent semmit. Az égegyadta világon semmit. Kb. 3 évig hőmérőztem. Rengeteg gyönyörű, tankönyvbe illő görbém volt, közte rengeteg trifázisos is. Akkor lettem várandós, mikor nem mértem minden nap a hőmet.

Egyébként drukkolok!

2013. jan. 9. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem keserítesz el, mert nem élem bele magam.

Szerinted mikor lehetne legkorábban tesztelni, hogy kimutassa?

2013. jan. 9. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
jól írja az első válaszoló. tök mindegy milyen a görbéd, hidd el nekem a leggirbe-gurbáb görbém volt babás :-). a kérdésedre a válasz, igen némi trifázisos elem van benne, ha mérnéd mindig pontosan. de hidd el ha nem méred akkor is lesz baba, hsizen már kezelés alatt állsz, ne stresszeld még magad ezzel a napi hőmérőzéssel is. természetesen ha doki kérte akkor folytatsd. sikeres baásodást!!!
2013. jan. 9. 10:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Doki kérte, nem stresszelem magam, az előzményeket nem írtam le, mert most nem ez a lényeg, hanem a görbe:)
2013. jan. 9. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Én már tesztelnék! :P

Sok sikert!!!

2013. jan. 9. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én holnap vennék egy tesztet és holnapután reggel megcsinálnám.
2013. jan. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!