Megnéznétek a görbém? Ez vajon trifázisos, vagy miért esett vissza, aztán újra fel? Mikor tesztelnétek leghamarabb?
Szerintem babás vagy. Szorítok neked, sztem trifázisos a görbe.
Lassan tesztelhetsz reggeliből.
esélyes görbe. állítólag van beágyazódási hőleesés, tanúsíthatom, mert nekem is volt.
majd jelentkezz!
előtte pedig nem volt ilyen, pedig megcsináltam pár hőgörbét előtte is.
viszont amiben nem volt különbség: a terhességi hőmérsékletem nem lett magasabb, mint az egyébként szokásos pé utáni
Köszönöm a válaszokat, őszintén meglepett a sok pozitív válasz!:)
Fura, mert ilyen hő leesésem még nem volt, pedig jó pár hónapja (pár éve!) már hőmérőzök. Amúgy semmi tünetem, még a mellem sem feszül...
De jövőhótól indul a closty, ha most nem is, attól biztos összejön végre az a babó!
Megírom majd a végeredményt!:)
A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
EZ a babatervezőkről van, de ami a lényeg, hogy nálad tuti jó jel:) úgy izgulok:) itt ritkán látni ilyen szép görbét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!