Megnéznétek a görbém? Ez vajon trifázisos, vagy miért esett vissza, aztán újra fel? Mikor tesztelnétek leghamarabb?
Ha tőlem kérdezted nem jól huzta be a pémet a gép...
Akkor jőtt őssze mikor teljesen leesett és előtte utánna együtt voltunk...de általában a ciklus .hu soha me, huzza be jól...ha nmem tőlem kérdezted bocsi..de anno mikor felraktam mindenki azt mondta teszt előtt is hogy tuti baba mert győnyőrű trifázisos gőrbeés pont jókor voltunk együtt és tényleg...lassan 7 hós a babám...
Na sziasztok!(ha valaki még olvasná...)
Ma reggelig bírtam és teszteltem. Pozitív! Majd csatolom a görbét, amin elég aggasztó, hogy picit visszaesett a hőm, de ma voltam dokinál is, persze még korai, de szerinte is terhesség.
Sajnos már 3X vetéltem, így nekünk a pozitív teszt csak a kezdete az idegeskedésnek! Szorítsatok, hogy Ő végre megmaradjon nekünk!!!!:)
Gratulálok, vigyázz magatokra, gondolom kaptál gyógyszert, mert a görbénél néztem, hogy volt kétszer is vérfolt.
Minden jót kívánok nektek!:))
Köszönöm!:)
Hétfőn megyek vérvételre, progeszteron szintet néz a doki és ha nem lesz jó, akkor duphaston kúp. Ma már visszament 37 felé a hőm, remélem miden ok lesz végre!:)))
Mindenkinek mielőbbi egészséges babásodást, a kismamiknak pedig kellemes és GONDMENTES babvárást kívánok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!