Szerintetek milyen a görbém?
Figyelt kérdés
Nem elejétől kezdtem el mérni,de ez alapján mit láttok rajta?Sokat van fenn a hőm.2013. febr. 3. 18:05
2/9 anonim válasza:
Terhes nem vagy, az tuti, hiszen véreztél. De össze-vissza méred, ezt így nem lehet. A méréseknek többé-kevésbé egy időben kell történniük, maximum 5-10 perc különbség fér bele. És mit szeretnél amúgy tudni??
3/9 anonim válasza:
A tesztet túl korán csináltad. Nem értem miért van fent a hőd, menzesz előtt vagy alatt le kellene mennie. Csinálj még egy tesztet.
4/9 frászkarikaborsó válasza:
nekem akkor volt ilyen amikor higanyossal mértem, össze-vissza eredményeket adott. Digitálissal nyelv alatt szép görbém lett. Az sem mindegy hogy az ember mikor méri, ébredés után egyből mérd minden nap. Egyébként sajnos elég össze-vissza a görbéd, ha mindent jól csinálsz a mérésekkor akkor valami nem stimmel a hormonjaiddal :(
5/9 A kérdező kommentje:
digitálissal mérem,mindig ébredés után,és hüvelyben.az orvosom azt tanácsolta,hogy ott mérjem.kisebb időcsúszásokkal mérem az igaz,megpróbálom majd egyidőben.nekem még új a dolog.szerintetek volt peteérésem?15.-ére írta ki és az nap nagyon szúrta a jobb petefészkem..a hormonokat az orvos meg tudja vizsgálni,jól működnek-e? köszi a válaszotokat :)
2013. febr. 3. 19:41
6/9 frászkarikaborsó válasza:
szerintem ez alapján nem egyértelmű hogy volt-e peteérésed, de énszerintem inkább nem. Vérvételből meg tudják modani, mert ha volt, akkor magas a progeszteron szinted. A legjobb azonban ha nem tudod, ha cikluskövetésre jársz nőgyógyászhoz, ő ultrahanggal nézegeti bizonyos időközönként és így meg tudja mondani előre azt is hogy mikor lesz.
7/9 anonim válasza:
Én nem látok peteérést, de ez lehet, hogy csak azért van, mert nem ugyanabban az időpontban méred!
Orvos vérvétellel meg tudja állapítani a hormonszintjeidet. De reméljük, nem lesz rá szükség, mert minden rendben lesz! :)
Drukkolok!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igen,remélhetőleg nem lesz rá szükség! linkeltem a görbém :
már egyidőben mérem.
2013. febr. 6. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!