Kedves ovis gyerekek szülei?
Miért olyan nehéz a másik szülőnek köszönni? Persze vannak kivételek, de nekem olyan nehéz azt megszoknom, hogy csak szinte akkor köszönnek nekem, ha én is köszönök!
Könyörgöm egy csoportba járnak a gyerekeink, miért olyan nehéz egy "SZIA-t" megejteni? Vagy csak én vagyok így?!
Na ez az, nekem pont az nem köszön, aki tanár, akkor a gyerektől mit várnak?!
Köszönöm, hogy írtatok, akkor ezek szerint nem csak én vagyok így! De azért eléggé szomorú dolog!
Nálunk 1 db ilyen anyuka/apuka van, úgy fennhordják az orrukat, mintha ők sz@rták volna a spanyol viaszt! Anyuka csak a barátnőjének köszön, a többi le van ejtve!
Ki is vannak közösítve rendesen, mert senki nem beszél velük, és úgy vettem észre, hogy nem is köszön neki már senki. Egyébként 35-en járnak a lányom csoportjába, mindenki tud legalább egy sziát elejteni.
Én is utálom a bunkókat!
Szia!
Engem is a barátnőim a köszönés nagykövetének hívnak,mert ugyanígy érzek,mint te!
Szóvá is tettem a többieknek, kedvelt nem tettem tőle,de legalább már páran köszönnek:(!
Nálunk (vidéki kisváros) szinte mindenki köszön mindenkinek. Csoporton belül pedig nincs ilyen gondom. Még a tegezésen sincs senki fennakadva...
Én nem értem, hogy ez miért fáradtság másnak.
Passz. Mert bunkók, ennyi. Az én fiam csoportjában is van egy-két érdekes szülő (hol nincs?), de köszönök mindenkinek, függetlenül attól, hogy szimpi vagy nem szimpi az illető, mert ez a normális - szerintem. Számomra nehéz megérteni, hogy vannak emberek, akiknek ez nem alap. Nem kell beszélgetni, nem kell szeretni a másikat, de köszönni igenis kell!
Érdekes, de nálunk az oviban szinte minden szülő köszön mindenkinek pedig nem falun lakom, szóval senkit nem ismerek. Mondjuk 10 szembejövőből 8 biztosan köszön.
Nekem is rossz érzés, de már megszoktam a munkahelyeimen.
Munkahelyemen a folyosón vagy a liftben köszöntem, akkor
1. idiótának néztek, hogy mit köszöngetek
2. 98%-ban nem köszöntek vissza csak átnéztek rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!