Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves ovis gyerekek szülei?

Kedves ovis gyerekek szülei?

Figyelt kérdés

Miért olyan nehéz a másik szülőnek köszönni? Persze vannak kivételek, de nekem olyan nehéz azt megszoknom, hogy csak szinte akkor köszönnek nekem, ha én is köszönök!

Könyörgöm egy csoportba járnak a gyerekeink, miért olyan nehéz egy "SZIA-t" megejteni? Vagy csak én vagyok így?!

2013. febr. 7. 14:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na ez az, nekem pont az nem köszön, aki tanár, akkor a gyerektől mit várnak?!

Köszönöm, hogy írtatok, akkor ezek szerint nem csak én vagyok így! De azért eléggé szomorú dolog!

2013. febr. 7. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor én szerencsés vagyok(holott Bp.-ről van szó,és állami oviról).Nálunk mindenki mindenkinek odarikkant,a másik csoport dadusai és óvónénijei is.Igaz,ez nem egy nagy létszámú ovi,3 csoport van összesen.Sokszor beszélgetünk is,hol a gyerkőcökről,hol ovis dolgokról,de van,hogy csak privát erről-arról.Pedig mielőtt ovisok lettek a gyerekek nem is ismertük egymást(most középsősök).Ráadásul nálunk az emailezés is nagyon megy,csoportos lev.lista van.2 fiú+4 hónapos csajszi anyuja
2013. febr. 7. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Nálunk 1 db ilyen anyuka/apuka van, úgy fennhordják az orrukat, mintha ők sz@rták volna a spanyol viaszt! Anyuka csak a barátnőjének köszön, a többi le van ejtve!

Ki is vannak közösítve rendesen, mert senki nem beszél velük, és úgy vettem észre, hogy nem is köszön neki már senki. Egyébként 35-en járnak a lányom csoportjába, mindenki tud legalább egy sziát elejteni.

Én is utálom a bunkókat!

2013. febr. 7. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is a barátnőim a köszönés nagykövetének hívnak,mert ugyanígy érzek,mint te!

Szóvá is tettem a többieknek, kedvelt nem tettem tőle,de legalább már páran köszönnek:(!

2013. febr. 7. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi nemrég kezdtük az ovit(november)de eddig 2 szülő köszönt,az egyik azért mert ismerem a másik meg normális és ennyi.A kezdetektől fogva én mindig köszönök ha megyek,de úgy 2 hét után rájöttem hogy felesleges.
2013. febr. 7. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálunk (vidéki kisváros) szinte mindenki köszön mindenkinek. Csoporton belül pedig nincs ilyen gondom. Még a tegezésen sincs senki fennakadva...

Én nem értem, hogy ez miért fáradtság másnak.

2013. febr. 7. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Passz. Mert bunkók, ennyi. Az én fiam csoportjában is van egy-két érdekes szülő (hol nincs?), de köszönök mindenkinek, függetlenül attól, hogy szimpi vagy nem szimpi az illető, mert ez a normális - szerintem. Számomra nehéz megérteni, hogy vannak emberek, akiknek ez nem alap. Nem kell beszélgetni, nem kell szeretni a másikat, de köszönni igenis kell!

Érdekes, de nálunk az oviban szinte minden szülő köszön mindenkinek pedig nem falun lakom, szóval senkit nem ismerek. Mondjuk 10 szembejövőből 8 biztosan köszön.

2013. febr. 8. 13:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is rossz érzés, de már megszoktam a munkahelyeimen.

Munkahelyemen a folyosón vagy a liftben köszöntem, akkor

1. idiótának néztek, hogy mit köszöngetek

2. 98%-ban nem köszöntek vissza csak átnéztek rajtam.

2013. febr. 23. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!