Új csodaszer a piacon ovis korú gyerekek betegségei ellen?
www.energy.sk/hu/menu_x818x.asp
A fenti linken van információ a vinoral-ról .
De szerintem attól függetlenül ,hogy természetes erős olyan hatóanyagot tartalmazó növény van benne amit óvodás gyerek szervezetének nem a legjobb.
Szerintem ginko vagy lecitin készítmény és mellé sok gyümölcs ,zöldség a vegyes étkezés mellett és idővel meg fog erősödni.
Biztos, hogy nem adnék 7000 ft-ot ezért. (pedig megtehetném)
Egyrészt ahogy le van írva, nekem olyan nagyon hókusz pókuszos. Tényleg olyan, mintha valami csodaszernek lenne feltüntetve.
Másrészt arról pl nem írnak, hogy gyerekeknél is alkalmazható-e, de azért az sokat elárul, hogy terhesség, szoptatás esetén előzőleg orvosi konzultáció javasolt.
És az is érdekes, hogy 3 hétig alkalmazható egyfolytában. Biztos, nem valami gyengécske vitamin.
Nekünk nagyon jól bevált a Béres csepp, C-vitamin kombó, már csak ezért sem váltanék.
De ha Te gondolkozol rajta, szerintem előbb kérd ki a gyerekorvosotok véleményét.
Tegnap mondta egy ovistárs anyukája, hogy Ők ezt használják.
2 gyereke van,a kicsi kiscsoportos, a nagyobbik nagycsoportos. A kicsi 1 cseppet, a nagy 2-t kap naponta. Ő úgy adagolja, hogy hétközben kapnak, hétvégén nem kapnak, akkor multivitamint ad nekik. Így több mint 5 hónapig elég volt nekik egy üveg Vironal.
A nagyobbik gyereke 1x volt ebben a szezonban beteg, náthás volt és köhögött, de pár napa alatt meggyógyult. A kicsi 1x volt köhögős, taknyos beteg, és még 1x volt neki egy náthája. Mindkétszer hamar kilábalt.
Nagyon gondolkodom ,hogy én is veszek a gyerekeimnek és kipróbáljuk. A fiam kiscsoportos, nagyon sokat beteg, és hosszan elhúzódó köhögései vannak. A lányom még nem is ovis, de egyfolytában beteg. Ő asztmás, és minden felsőlégúti sz@rság egyből ugató köhögéssé és fulladássá fajul nála.
Ha jobban belegondolunk, és tényleg sokáig elég egy üvegcse, akkor az ára egyáltalán nem vészes. Egy betegségnél ennyit simán otthagyok a patikában. Sőt!
3-as vagyok!
Akiknek sokat beteg a gyereke, ajánlom a sóterápiát. A kislányom az ovi első évében, gyakorlatilag 1 hét ovi 2 hét otthon.
Aztán rátaláltam a sóterápiára, kapott a szobájába egy sólevegő gépet (10000 ft) Azóta nem volt beteg, ha náthás is lesz, pár nap alatt túl van rajta. Gyakorlatilag a gép egy orrmandulaműtéttől mentett meg bennünket! A kisfiam is száraz kruppos köhögéssel küzd néha, szerencsére ő nem fullad, de mióta megvan a gépünk, neki sem volt egy hangja sem.
Tényleg csak ajánlani tudom a csodaszerek helyett! Bár azt is elfogadom, hogy sokan ezekben hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!