Ovis gyerekek anyukái? Milyen ruhába viszitek a gyerekeket és ott milyenben vannak?
Jövőre kezdi a lányom az ovit, és nagyon érdekelne a véleményetek!
Bent az oviban: harisnya-szoknya kombináció, vagy a zokni-nadrág?
Overállt adtok rá vagy még csak vastagabb-bélelt nadrágot?
Milyen ruhákat visztek be váltónak és bent szandálban vannak? Mindenféleképpen bele kel írni-hímezni a nevét minden ruhájába?
Minden érdekel ami az eszetekbe jut, de én kihagytam!
Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat!
fiam van, de bent harisnya, rövidnadrágban van. kislányok harisnya-szoknya. (tavasszal, ősszel, nyéron nadrág, zokni). időjárástól függ, h miben megyünk. mostanában overálban, mert ha nem -5 fok van, akkor eső, és ha kimennek mindene csurom vizes lesz. váltónak mindenből van min. 1. bugyitól a pulcsiig. váltócipő zárt cipő, nálunk a szandált nem szeretik, ilyesmikben vannak:
mindent elfognak mondani ám a szülőin! mert nem minden óvoda egyforma.
de egyébként nálunk:minden ruhájába bele kell rajzolni a jelet,mert gyakran összekeverednek!és mindenből kell váltás (a bugyitól-a pulóverig) a benti cipő az lehet bármi,és ilyenkor télen jobban szereik az óvónők ha ha harisnya-szoknyás verziót választjuk,mert ha kimennek akkor gyorsabban megy az öltözködés.
mi még nem használunk overált,csak vastagabb nadrágot
Bentre szoknyát+harisnya,vagy legging+tunika szokott a lányomon lenne.
A váltó cipője szandál,ami tartja a bokát is.
Ősszel,ha hideg van kintre bélelt nadrág,pulcsi,kabát.
Mínuszokban szoktam overált bevinni.Nekünk mindenből van váltó overál,játszós kinti cipő.(nem szeretem ha abba megy ki amibe viszem)
Én nem írtam hímeztem semmibe a jelét,de valahol kötelező.Csak oviszsákjára,és az ágyneműre vettem hmízett felvarrható jelet.
Köszönöm, gondolom azért nem szeretik,mert még nem tudják egyedül felvenni, míg amit belinkeltél igen!
Segíteni neki a Wc-n, mert a lányom még bilizik, egyedül ráül, de ha kakál azt én szoktam neki még törölni, ha pisil azt már tudja magának.
Enni egyedül eszik-iszik szépen. Öltözni alulról feltud, felülről még nem. Levetkőzni teljesen letud.
Remélem nem lesz gond, már nagyon várja.
Köszönöm, tudom, hogy elmondanak majd mindent, csak érdeklődök!
Akkor vagy tunika+leggings, vagy szoknak/kisruha+harisnya kombináció lesz. Venni kell majd egy-két dolgot neki.
Bent egészséges szandi, pamutzokni, cicanadrág és trikó vagy póló + vékony pulcsi, esetenként (ha van kedve) szoknya. Menetelhez ezen van még egy susogós nadrág, egy thermo pulcsi és persze téli cipó, sál, sapka, kesztű.
Így nem kell fel-le öltöztetni, csak ráhúzni a benti cuccra a kintit, illetve beérkezéskor levenni róla.
Benti tartalék ruhája is pólók, vékony pulcsik, cicanadrágok, zoknik, bugyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!